Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Sanji çok kötü eksi yedi . Stussy saldırıyı fark edip tepki veriyor . Kadın aşığı Sanjimiz sıfır tepki gözlem sadece olaylar çirkinleşip baş ağrıtmasın diye Kaku yu hapsetmiş . Zoro sözde tek atar vs diyorduk adam düz bacak ve silahlanma ile Zoro durdurmuş. Zoro tam beklediğim seviyelerde gözüküyor şuan için. Luffy zaten aşmış artık bir şeyleri Kizaruyu fark edip gidip durdurması bile çok iyi . Lucci Luffy varken harekete geçmiyor çünkü artık biliyor karşısında bir Yonkou var .
 
Anladım şimdi. Fiziksel olarak üstün gelmiş işte. Uyanış halinde işler değişme ihtimali olsa da haki konusunda Zoro üstündür.
Lucci havada pek fiziksel anlamda bir şey çıkaracağın bir nokta değil. Zoro'nun ayaklara bak birlikte aşağı düşme için hamle yapmış zaten. Zoro yenecektir. Ama Oda acaba bildiğin savaş mı çizecek. Yoksa kapışma olmayacak mı merak konusu. Lucci vs Zoro güzel olabilir bir yandan.
 
Sonra yaşanıyor da, gelecğei gören Luffy'nin yanından da Tama'yı kaçrııyorlar. Gözlem ve hız falan. :D Sen kendin eklemeler yapıyorsun sadece. Sir Kroko gibi hikaye yazmayalım diyorum. :D
Hah ben de onu diyorum işte Luffy olunca başka Zoro olunca başka davranılıyor :D Artık fanı oldukları karaktere göre laf eder eden. Zoro fanları listeden düşüldü :D Ekleme dediğin kısmı oltaya yem olarak düşün :D
 
2 yıl öncesinde Luffy olmasa Lucci tayfayı yok ederdi. Ama şimdi işler değişti. Luffy olmasa da Zoro var şeklinde Lucci vs Zoro göreceğiz. Ben bu dövüşün olacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık