Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bir de ciddi yorum atalım fikrimiz belli olsun.

Luffy yeni yonkou oldu ve 3 milyar ödül koyuldu. Cross Guild de amirallere 3 milyar ödül koymuş. Açıkçası Luffy'nin şu an amirallerle denk gideceğini düşünüyorum.

Base Luffy ile Kizaru denk kapışırlar. Ancak ne zamana kadar? Rakipler birbirini tartmayı bitirip gerçek kozlar ortaya koyulana kadar. Kaido ile base Luffy kapıştı ancak Kaido da vitesi Luffy'e göre yükseltiyordu. Mesela Luffy ana karakter değilde başka biri olsaydı dirilmeseydi ve ölüp gitseydi, Kaido'nun magma ejder modunu görmeyecektik bile.

Kizaru'ya dönelim. İşler o aşamaya gelmeden dövüş yarıda kalabilir. Ama eğer Saturn geldiği halde bu arcın bossu Kizaru ise bir amirali ilk defa kozlarını oynarken göreceğiz. Kaku'nun bile uyanış açtığı seride amirallerin uyanış açmaması saçma olur. Kral haki de görebiliriz. Kara ışık gibi saçma şeyler görebiliriz. Luffy bu saçmalığa daha büyük saçmalıkla karşılık verecek ve Nika reyizi sahneye sürecek mecbur.

Kaido dövüşünde hem Kaido'nun birden fazla kişiyle savaşması durumu var hem de Luffy'nin üç raunt yapması ile Kaido'nun yıpranması var. Nika sahneye çıktığında Kaido yorulmuş ve yediği darbelerle yıpranmıştı. Nika ise sınırsız enerjisi var gibi yoruldukça at kalbim güm güm yapıyordu. Yani Nika avantajlı bir konumda dövüşe başladı. O an savaşa sağlam bir amiral girse de Kaido'yu indirebilirdi.

Kizaru Kaido kadar güçlü olmamalı mantıken. Ama bir amiralin yonkoulardan çok aşağı olmasını beklemeyin. Özellikle yeni ve tecrübesiz yonkoular amiraller ile çok farklı değil. Hatta meyve gücü ile ters de gelebilir.

Handikapsız bir amiral ile Luffy, Nika modu ile denk dövüşür ve az farkla, ana karakter olmanın getirdiği azim ve irade farkıyla kazanır diyorum ben.
 
Bu Oda harbi sıçtı artık. Sürekli ara ara. Madem araya giriyon değecek bölüm yap. Bölümde çok bir şey olmuyor gibi.
 
Sanji gözlem hakisiyle Luffy'nin geçen sayının sonunda hissedip çekindiği gizemli kişiyi önden hissedip peşine düşmüş. O yüzden bölümde yokmuş. @sensey
 
E.oda spoiler sağlayıcıları kendine benzetti . Kendisi ne ki spoiler verenler ne olsun peh …
 
Kizaru'nun gözlüğünün lastik gibi esneyip Luffy'nin suratına attığı yumrukla beraber içeri göçtüğü sahne... Var bir hayalimiz :rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık