Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King’i yenen Zoro, Lucci karşısında King’te ki gibi ölümün kıyısına geleceğini zannetmem ama dayak yer biraz yani.

Luffy vs Kizaru hala soru işareti bana göre.. Kaido kadar sağlam bi derisi yoktur yada hakisi, ama adam ışık gibi hızlı. Bölümü görmeden yorumlamak zor. Sağ solu ışınlarla patlatmak ve bi kaç tekme dışında düşünüyorum da bi şey görmedik yahu adamdan. Ne olağanüstü kaba kuvvet ne de farklı bi dövüş tarzı, 6 stil bildiğini varsaysak hala dümdüz ışık adam gibi görünüyor , daha fazla detay lazım bize))
 
Zoro'yu pek övmek istemem ama tam bir canavar, hasar gücü ve dayanıklılığı üst düzey biri. Yamatoda böyle şeyleri tam göremedik sadece kaidoyu tuttu biraz o da muamma biraz. Zoro bana göre net favori.
Şunu yazmaktan gına geldi. Bütün kılıç kullanıcılarının hasarı yüksektir. Bu Zoro'ya mahsus bir şey değil. Dayanıklı olduğu doğru çünkü o bir Wano samurayı ve Ryuma'nın soyundan geliyor.

Yamato ise bir bayan olduğu halde babasını uzun bir süre tek başına tutabilecek kadar fiziksel güce ve çok daha güçlü Haki'ye sahip. Kaido'yu çatı beşlisinden (Luffy dışında) daha uzun süre tutmayı başardı. Önemli olan teke tek mücadelede uzun süre tutabilmektir. Aynı anda çoklu saldırılarla bile tutamadılar ama Yamato tek başına tutmayı başardı.
 
Luffy, luccinin dövüş stiline ve meyvesine hakim olduğu için ve geleceği de gördüğü için lucci ile dalga geçti sayılır. Ama zoro geleceği görmüyor, luccinin meyve kullanımına ve tekniklerine çok hakim değil. Kolay maç olmasa da king kadar zorlamayacaktır. Şuanki güçlenmesine rağmen lucciyi daha zor bir şekilde yenerse Lucci > King deriz.
 
Yav arkadaşlar daha kizaru'nun tam gücünü bilmiyoruz. Şimdiye kadar bir tane bile ciddi vssi yok. Sanırım isimli 3 tane saldırısı var, bir tanesi saldırı bile değil ışınlanma. Oda bize ne verirse onu okuyacağız. Adam çıkıp bu adamın meyvesi hito hito no mi model Alaaddinin sihirli lambası dese yine okuyacağız mecburen.
Aynısı Lucci için de geçerli. İki yılda meyve uyandırma harici neler kazandı bilmiyoruz. Belki oda çıkar bunda da kral hakisi var der. Ama ben hem Lucci hem kizaru vssinin dışarıdan müdahale ile kesileceğini düşünüyorum. Kizaru'yu burada harcamaz, Lucci'yi de bir iki yumruk salladıktan sonra bir daha kullanmaz gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık