Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye Kaido Zoro ya hibrit açıp vurmadı mı gayet normal ezmek için kullan kullanabildiğin yeteneği. Bu argüman yanlış bence Luffy Lucciyi tekleyip uğraşmak istemediği için G5 açabilir çünkü yapabiliyor . Zoro şimdi aşure açarsa Lucci ye ben bunun hakkında konuşmaz mıyım :hhh:
Zoro bandanasını bile takmaz Lucci için.

Lütfü ile karıştırıyorsunuz Reis'i.
 
Seraphimlere karşı neden kral hakisi kullanmadılar ki? Bence kullanmışlardır Lunarian dayanıklılığının ne kadar üst düzey olduğunu gösteriyor bence.
Efekti çok bariz oluyor. Hayvanatlıklarını göstermek istese o hakiyi offpanelde kullandıklarını varsaymamızı beklemez baya gözümüze sokardı.
 
Evet, Lucci Zoro kadar güçlü değil elbette. Ama Lucci kim la denecek biri de değil. Yerlere göklere sığdıramadığınız Luffy g5 açtı bu adam için.

Bana göre bu arcın eşleşmeleri çok saçma. Luffy Kizaru ne alaka, Zoro Lucci ne alaka ?

Kizaru'nun nihai rakibi olacak adamın Luffy'yle ne işi var ?
 
Nika fanları beni candan usandırdı :hıh:
Nika fanı değilim ki , Luffy Yonkou oldu ama gidip ayılıp bayılacak . Tayfa da herkesin bir görevi var herşeye aşırı tepki veren Feriha Luffy Kizaruya verdiği tepki yüzünden benden fena eksi aldı ama Zoro yu fazla abartıyorsunuz yoksa onuda seviyorum adamdır , Enma demedikçe iyi olabilir tekrar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık