Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Len gidin lucci vs nika bölüm yorumlarına bakın. Lucci amiral seviyesi ona çok yakın en güçlü sağ kol vs diyenler zoronun rakibi oldu diye adamı koramiral seviyesi yaptılar. Bir de zoro ölümüne dövüşecek de yenecek falan. Zoro 2 kesişte lucciyi indirecek. Ss alın. Kingin 3 yediği yerde lucci anca 2 yer.

Yanarım yanarım neye yanarım. Luffy ve zoro bu dövüşler sonucunda daha da güçlenecekler. Ama adadan ayrıldıklarında hiçkimse ile dövüşmeyen sanji hiç güçlenmese de gene zoro ile aynı kulvar diyecekler 🤣

Lucci elbette sağ kol olacak kalibrede bir adam. Amiral etmez herhalde. Eskiden lucci için shichibukai benzetmesi yapıldı. Bu sefer de sağ kol benzetmesi yaparlar olur biter.
 
Luffy’ nin lucci ile dövüşte kafadan nika mode girmesi, aynı g3 te olduğu gibi rahat rahat ölüm eşiğine gelmeden kullanabiliyor olduğunu göstermek içindi, bu kadar açık ve net. Wanodan zor olsa da yonkou olarak çıkmış birisinin luccide zorlanmasına imkan yok. Zoroya gelince Luccide king kadar zorlanacağını düşünmüyorum. Yine aynı şekilde enmayı daha rahat kullanabildiğini göstereceği bir bölüm ve bölümler dizisi olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık