Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji’yle Marco icraatı da karşılaştırılmaz ya Sanji’nin en büyük icraatı Zoro ve Luffy daha iyi dövüşsün diye onlara yemek yapmak, içecek servis etmek.
Niye marco iki yonkouyu ekmek arası mı götürmüş? :D

Zoro ve Sanji luffynin yancıları. Zoro-Sanji aynı ligin adamları. Boş yere zorlamanın lüzumu yok. Opun en iyi aşçısı olması bu gerçeği değiştirmiyor.
 
Dressrosa'da YC3 olan Doflamingo'yu bile alamıyordu. Wano'da ise YC2 olan Queen'i aldı. Oda seriyi hızlandırdı artok serinin sonuna çok yaklaştık, şu anda alacağı rakip belki bir amiral olmaz ama bu arc yeneceği Seraphim ya da Lucci/Kaku sonrası seviyesi bir amiral olabilir.
Dof, Kuin'i yener. Kuin'i güçlü görmemek Sanci'yi küçültmüyor. Oda normalde Big Mom yerine Dof'u o savaşta ittifak olarak kullanacaktı böyle bir adam Kuin'den aşağıda olamaz.

Lucci ve Kaku sonrası amiral olamaz, olmamalı.
 
Kata ve Smoothie arasında nasıl bariz fark varsa King ve kuin arasında da var. Kuin bile dövüşün ortasında King övüyorsa, Kaido ve King birbirlerine yenilmeme sözü veriyorsa Oda hikaye anlatımında bunlar arasında fark var diyordur. Bariz yani bu.

King ve Kuin arasında da fark olması Sanci'yi küçültmüyor. Sanci fazla zorlanmadı zaten, suit olsa onla da yenermis, Zoro da kral hakisiz, hatta enmasız yenebilirmiş Kuin'i... Hiçbir özelliği olmayan birisiydi Kuin, Vegapunk'ı geçtim diye övündüğü şey Germa güçleriydi alt tarafı. Bunla Wb'nin bile tanrı diye bahsettiği, hükümetin mutlak silah yaptığı ırkı sahip birisi arasında mı az fark olacak? King sevmiyorsunuz onu anladık da gömmek için gömmeyim karakteri.
Kata ve Smoothie gibi çizilmedi. King ve Queen ilk gözüktüğü andan itibaren yan yana çizildi ve yakın ödüller verildi. Jack direkt alt sınıf mesela.
Tabii ki aralarında fark yok demiyorum. King'in daha güçlü olduğu bariz ama kesinlikle büyük bir fark yok. Sanji'yle falan alakası yok bu durumun.
 
Zoro şu an Sanji’ye olduğundan daha çok Luffy’e yakın bence kral haki vs fark yaratacak şeyler. Suit, genetik vs güçlendirmesi ne kadar etki yapabilir ki genetiğin kralı King’de vardı rahmetli oldu çocuk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık