Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Bölüm bana yeterli geldi, daha fazla uzatmaya gerek olmamakla birlikte Haschwalth'ın reaksiyonunu vermemeleri daha iyi olmuş. Mangada görünce de gereksiz bir reaksiyon demiştim bu yüzden animeye koymamalarına sevindim. Bunun nedeni, bu adam Zaraki ile Ywach karşılaştığında da benzer bir tepki vermişti ki o da yersizdi, burada da yersiz olacaktı. Bir karakteri güçlü göstereceğim diye ötekileri koydukları tepkilerle zayıflatmıştı mangada hiç değilse burada o yanlıştan dönülmüş.

Sahne tasarımlarından kim sorumlu bilmiyorum ama çok iyi. Renkler zaten iyiydi, fakat yarattığı atmosfer de çok iyiydi.

Gremmy uzaya portal açtı diyebilir bazıları bana göre evren yarattı gremmy.
Portaldan ziyade alt evrene hapsetti gibi bir şey. Yani her şey enerjiden meydana geliyorsa da arada boşluklar var işte o boşluğa hapsetti gibi geldi bana.
 
Bazen One Piece animesinden ders almalarını istiyorum. 5 sayfadan bir bölüm çıkartsınlar demiyorum ama bu dövüşü 2 bölüm yapabilirlerdi en azından. Askin’in konuşmasını falan kesmişler hep, aceleye gelmiş gibi. Son savaşları da böyle yapmazlar umarım. Tadı damağında kalıyor insanın böyle.
 
Gremmy'nin kaybetme olayı saçma geldi. Keşke dövüş içerisinde bir anlığına kaybettiğini düşünüp kaybetse daha iyi olurdu. Hani bazen insanın aklına bir anlık garip düşünceler geçer ya onun gibi
 
Çok hızlı alalecele bitirmişler. Ne shikai de görkem vardı ne meteorda ne uzay hayalinde... Bölümün mantığını sonda söyleyip geçmekte tüy dikmek olmuş resmen. En çok beklenen vs idi en kötüsü oldu yapacağınız işe......
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık