Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

West dia ne cavo yine saçmalıyorsun. Keko ve redin seviyesine dikkat çekmek için ilk 100 demiştim zaten kendim için değildi. s5 te west challı zorlardım da yüksek ihtimalle çıkamazdım. O zamanlardaki duom geçen sezon west gm de takılıyordu. Çıkamıyorum diye ağlıyordu ben de oralarda takılırdım devam etsem. Chall ı bilmediğin ve bilemeyeceğin için anlatayım. Chall ve o zamanlardaki hemen altında olan master elo arasında bile farkı hemen hissediyordun ama bu farklar challın kendi içersinde de devam ediyor. 150. oyuncuyla 50. oyuncu arasındaki farkı hissedebiliyorsun direkt. 200. olmakla 100. olmak arasında azımsanmayacak bir fark var. Hele ilk 10 falan daha beter. Sen de işte ilk 10 milyon klasmanında falansın xd
Kardesim sanki her sezon challenger 1000 lp kasan adamsın,hava cıva yapma xd seviyen belli.
Benden iyisin evet büyük başarı xd
 
Bu arada kore sunucusu ölmüş mü? Nayill baya ağır eziyor. Karşısındaki adama kore master+ yı geç tr dia diyesim gelmiyor çok vasatlar. s5 zamanı kore denilince çekiniyorduk biz.
azxapp mesela sup velkozla ilk 160 a girmiş chall da . tamam kötü oyuncu değilde off meta pickle kısa zamanda bunu yapabildi. alois diye riven otp var ilk 10 a cıktı direkt. agurin euw jungler, suanda kore rank 2 oldu 23. günde. euw , çin süper server , euw ve kore suan denk gibiler herhalde ya ama gördüğüm kadarıyla euw yayıncılar kore’nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık