Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kolcular gibi çöplere karşı da g4 açmıştı.
O kolculardan birisini rezil Drake indirmişti.

Lucci maks base Luffy ile dövüşür.Onda da dayak yer.
Devlere dev oldukları için açıyor çok büyükler tek vuruşta işi bitirebilmek için.Gemilere açma mantığı da aynı gemi karşılık veremeden batırmak için.Luffy kral haki ekleyip Kaido’ya vuruyordu o şekilde baya kan alır ama neden kullanmadı madem öyle.Çünkü çok haki harcıyor onu sürekli yapamaz.Lucci de öyle Kaido gibi gel bana vur diyecek bir tip değil savuşturacak hepsini zoan uyanışında.Yani geyik yapıyorsunuz kendinizce Base Luffy kimi almış şimdiye kadar da Lucci’yi alacak.Luffy sürekli paspas olduğu için muhtaç olduğu bu formları buldu.
 
@sensey Kizaru adamını yanında getirmiş. :)
Nika bu adada düşecek tek istikamet yolu Impel Down olacak ve denizcilerin Garp’tan sonra yeni kahramanı Kizaru olacak.:a:
 
Bu seride luffyin bileğinin hakkıyla aldığı dövüş çok az belki bir belki iki tane gerisini hep bir yardım hep bir göklerden gelen irade hep bir plat armor şahsen luffy severim.Dövüş konusunda da iyidir ama hikaye bazında hep hazır olmadığı dövüşlere sokulmuştur veya güçlü olduğu yerde gücü kısılmıştır örneğin hody dövüşü gibi.Luffy karekterini olmadğı güce getirmek için hikayede ve kurguda uğraşıyorsan temeli sağlam olmalı şahsen bu olmadığı için nerdeyse seriyi takip etmiyorum sadece bu olmuş diye bakıp geçiyorum.
 
O kadar elektriğe neden zoro sanji ölmedi kardeş gerçek dünya mı bu cavo iyice saçmaladın. Ana karakter plotu tabi ki var reddeden yok ama bosslar içinde çalışıyor bu plot. Doffun meyveyle yaptıklarına da yaov adam ne güzel meyvesini kullanıyor dersin. Mantık orda çalışmaz tabi xd
Sen anlamıyor musun saçmalık değil ? Ölmemesini mevzu yapmadım ?
Lastik elektrik olayı saçmaydı.Ölmesine gerek yok,etkilenmedi bile.
Zaten ne ölmesi olm.

Özgün ol Alpa'dan gördüklerinle gelme,hem beni görunce neden Dof ile geliyorsun alakasız.
Bak Luffy'nin neredeyse tüm dövüşleri kötüydü,saçmalıklar dolu bunda inkar edilecek bir şey yok.Dövüşler kötü yani.
 
Oda nın nefret ettiği net 2 karakter var.Birincisi Sanji diğeride Luffy.Zoro zaten Oda tarafından torpilli tek karakter.
 
Kaç kere kadim ortaya çıkmaz, gizleniyor falan dedim ama şuan bişey hatırladım. Bu adam neden gizleniyor ortada zaten denizci bayrağı dışında hükümet bayrağı taşıyan bir gemi var be ona eskortluk ediliyor. Ha kadim ha sıradan bir kutsal ejder ne fark eder.
Onu dışında kesinlikle o ışıklar içindeki panelden sonra bir süre daha ne Luffy nin neye öyle tepki verdiğini ne de luffynin çevresindeki tayfayı görmeyeceğiz gibi düşünüyorum. Bu kadar kolay bırakmaz oda peşimizi.
 
luffy gear 5 formu yine luffy nika luffy,şimdi kizarudan al bakalım ışık meyvesini ne o havası kalmaz meyve ile bütün akauni en iyi meyvelerden birisini yemiş mağma ne luffy nikaya gelene kadar ter attı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık