Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim açımdan tek olur yani Luffy'nin tayfa için endişelenmesi. Luffy ''geliyor'' dediğine göre Kizaru her an saldırı yapabilir demektir.
 
Shanks, Luffy için bir tehdit olmadığı için Luffy Wano'da Shanks'i hissetmiş olmasına rağmen herhangi bir endişeye kapılmadı.Ancak bu bölümde Luffy bayağı bir endişeli gözüküyor.Yani şunu demek istiyorum Luffy öyle bir tehdit hissetti ki ona karşılık böyle bir endişeye kapıldı.Bu kişi çok ama çok güçlü bir kişi ancak yüksek bir ihtimal Luffy bu kişiyle daha önceden hiç karşılaşmadı.

Kizaru diyenlere şunu diyeyim: Bu kişi Kizaru olsaydı eğer Luffy bence bu kadar endişeye kapılmazdı.Çünkü Luffy, Aramaki'ye karşı da gayet rahat bir tavır sergiledi.Yani Kizaru'yu bu kadar tehditkar görür müydü emin olamadım.

Rayleigh ve Seraphim karşısında geri çekilen Karasakal en güçlü iki komutanını(Shiki ve Kuzan) Arıkovanı'nda bırakıp sizce Egghead'ı basmaya gider mi? Bu adam kör değil sonuçta...O kadar hükümet gemisini görüyor üstüne de Luffy'ler tam takım olarak oradalar.Buna rağmen Teach, Egghead'a saldırır mı?

Bence bu Teach için çok cüretkar bir davranış olur.Yani hiç Karasakal'lık bir hareket değil bence.

Bana göre iki olasılık var: Dragon yada birisinin ölümünü/yaralandığını gördü.

Satürn bana göre gemisinden hiç ama hiç ayrılmayacak.Yani oraya denizcileri koordine etmeye geldi.Çünkü Satürn gizliliğe çok önem veriyor.Egghead'a saldırıya geçmesi gizliliğini koruyabilmesi adına risk teşkil ediyor.
 
Yazarın yaptığı hiçbir harekette mantık aramadığım için bu aralar, son panel de umrumda değil pek. Carpe'nin dediği gibi geleceği görme durumunun olması en mantıklı açıklama sanırım.
 
Bu adam kötüdür ama saf kalplidir, yalan söyleyemez diyen biri vardı sitede. Kimdi o?
Evet bölümde ilk mesajımı atiyorum.
Saf kalplidir diye lucci ile ilgili tek kelimem yok,nasil okuyorsunuz,nasil begeniyorsunuz anlamiyorum lucciye saf kötü dedim,saf kalpli değil.

Ne istediğini gizlemek yerine bunu açıkça dile getiren bir karakter.
Örnek 1-) Luffy'ye karşı sözleri.
Örnek 2-) Tüm vegapunkları açıkca berteraf etmeyi söylemesi.
Örnek 3-) Kaku'nun tepkileri ve hezeyan etmesi Lucciye karşı.

Lucci hiçbir zaman tayfadan olmadi,tayfanin muttefiki gibi bir beklenti icinde olup,ona gore aksiyon almasini istiyorsunuz sanirim ki ihanet etmis gibi tepki veriyorsunuz.

Lucci,luffy'nin düşmani ve dunya hukumeti calisani hala sanirim unuttunuz ki haber verince sirtinizdan vurulmus gibi bir geri bildirim yaptiniz bana karsi.

Bu dogru degil, bu yanlis.

Luffy'nin tepkilerine gelirsek;

Artik g5, rakibiyle tâaşuki talat ve fitnat geçen bir güç ve bu güce kizaru bile berteraf edemez. Anlamsiz bir tepki olmuş.

Siz dua edin kizaru g5 karşisinda nasibini almasin. +20 yillik seriyi nasil palyacoya cevirdiginiz gorursunuz yoksa.

2 y oncesi luffy vs lucci ciddiyetini mumla ararsiniz.
Hahaahah,huhuhu deyip g5'le kizaruya poposuyla vuran nikayi goreceksiniz daha durun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık