Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eghede büyük bir olay olacağı söylenmişti geçmiş sayılarda. Luffy ler buradan o kadar kolay cikamayacaklar zannımca. Tabi birde kim olduğu meçhul bir Karsakal gemiside var. Hükumet herseyi boş verip adayı tamamen yok etmek zorunda kalabilir.
 
Bu amiraller de sürekli kendini tutuyor ,

Karga adamdan dayak yerken tuttular
Sabo işini hallederken tuttular
Momodan dayak yerken tuttular
Marco’yla kafa kafaya dövüşürken tuttular

Gerisini yazmaya üşendim, bu kadar çok bahanesi olan yüz karası bir mevki daha yoktur.Bizimkilerin gerçek rakipleri Akainu ve Gorosei, amirallerin sadece ayakçı olduğu tescillendi.
Tuttular zaten neyi eleştirdiğini sen bile bilmiyorsun fujitora gibi biri meyvesinin en büyük özelliklerinden birini devre dışı bırakmış ryoukugyu gibi en küçük saldırısında çevreyi harap eden biri kendini tutarak devrim ordusunun 2 numarası ve yoldaşları ile savaşmış ve yara alması senin için olumsuzluk oluyor, momo'dan dayak yeme kısmı fiyasko zaten ama ne açıdan biliyor musun kaido inim inim inlerken Ryokugyu bir damla hasar almadığı için, Marco'nun arkaladığı adam aokiji off guard yakalanmasına rağmen yine tek bir damla kan akıtmıyor yine övülen taraf Marco amirallerden akainu WB'yi Aokiji ise Garp'ı alırken ne kadar güçlü olduklarını kanitladilar aynı şey kısıtlanmış olmasına rağmen ki akainu da gelse o da kısıtlardi kendini kizaru'da da olacak yine kanıtlayacak kendini ve op tarihinde her zaman olduğu gibi yonkou fanları yonkoulardan bile daha çok patlayacaklar çünkü yonkoular da kabullenme var kaido denen adam mesela gücünün yetersiz olduğunu bildiği için smile ordusu ve yeni nesil korsanları toplayan biri
 
Bakalım kizaru neler yapacak. Umarım kısıtlaması kaldırılır da kurtuluruz. En güzel kısıtlama kaldırma alucardda idi. Ondan iyisi gelmedi herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık