Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

söyle bi baktım da itemlarını beğenmedim . sersphine e basmelek asası ve liandry falan almısın. ap kascaksan bile rylia itemı varken bu item lar ne? neeko supporta luden gibi pahalı bi item almak yerine kombolarını daha rahat yapabileceğin sana hem can veren hem cc veren hem daha ucuz hepbuz almalısın. taric e solari yerine shurelya falan daha iyi çünkü e skillin için hızlanman lazım . tanrıçanın gözyası seviyorsun ama supportlar için biraz lüks bi item
Zaten o şampiyonları nadiren oynuyorum 2 sezonda 5ten fazla maç atmamışımdır genelde tanklarla oynuyorum AP alırken ise zyra ya da xerath alıyorum. Şu sıralar rell öğreniyorum
 
Son düzenleme:
Zaten o şampiyonları nadiren oynuyorum 2 sezonda 5ten fazla maç atmamışımdır genelde tanklarla oynuyorum AP alırken ise zyra ya da xerath alıyorum.
Laneing öğren bırak supu. Çöpe sup oynasan ne olacak adam kite atmayı bilmiyor daha. Düşük eloda maçları sen taşıyacaksın başkasının taşımasını beklemeyeceksin. İlla sup oynamak istiyorsan da supta brand tarzı şampiyonlar oyna tek başına laneyi kazan diğer koridorlara sürekli roam at, habire takımını objektiflere yönlendir. Açık konuşayım seni kırmak için demiycem bunları. Eğer o ligden çıkamıyorsan bilki kötüsün. Hem oyun bilgin hem de mekaniklerin şu an için kötü. 2 tane taşıyıcı şampiyon belirle kafanda onları youtube da iyi oynayanlardan izle sonra oynamaya başla. Lynx in öğretici videolarını izle. O adam yüksek seviye bilgileri pek vermese de elmasa kadar çıkabileceğin bilgileri veriyor. Oyun bilgini de geliştirmen de yardımcı olur.
 
Akaliye rabadon pek alınmıyor zaten. Taban hasarı yüksek ap ratioları fazla çöp. Anca son itemlerde alınıyor diyim
Akali, evleyn den sonra mejanın en çok yakıştığı şampiyon bence. Bu yüzden mejayı erkenden alıp, rabadonu da daha erken çıkmaya çalışıyorlar. Ap suikastcıların göre normal ap oranına sahip. Lb ve fizz gibi herolarla aynı ap oranına sahip.
4. itemden en kötü 5. itemden rabadon çıkıyorlar akaliye. Otp akaliler gölgealev bile çıkmadan 3. itemden direkt meja çıkıyor hatta.

Benim tavsiyem: Hextech, sihirdar papuçları, meja, gölgealev, zhonya, rabadon, hiçlik(meja satıp) (Akali için ciddi bir tehtid yoksa zhonya bile çıkmadan rabadonu daha erken çıkıp güç patlamanı daha erken yaşayabilirsin)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık