Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Bu trailer öncekine göre çok daha yükseltti beni , live action’a çevirmesi belki de en zor anime olduğunu düşünürsek gayet iyi iş çıkarılmış diyebilirim.

Özellikle Buggy ve Luffy’nin meyvelerini kullandıkları sahneleri çok beğendim , efektler güzel duruyor. Mihawk’ı oynayan aktör gerçekte de karizmatik bir abimiz , ona da rol yakışmış.

Tek beğenmediğim şey Shanks oldu. Aktör fazla yaşlı duruyor.
 
One Piece anime standartları için bile çok absürtken animenim doğrudan uyarlanması olmamış. Saçlar, kıyafetler bir cosplay şenliğinden fırlama duruyor. Rengarenk saçlara ve dövüşürken bağırarak teknik ismi söylemeye gerçekten gerek var mıydı?


Pek çok insan Zoro'ya takılmış, Zoro'nun tarzından ötürü pek çok insanın kafasında kıllı kırtıklı sert yüzlü birisinin canlanmasını anlıyorum ama Zoro'yu bazı sebeplerden ötürü Asyalı birisinin oynaması gerekiyordu. Asyalılar da malum bu profil için fazla bebek yüzlü oluyorlar. Ama gene de Zoro'yu oynayan oyuncu daha önce de benzeri rollerde oynamış, yani çoğu insanı tatmin edeceğini düşünüyorum.

Nami'nin çok abartılı gömüldüğünü düşünen bir ben miyim? İnsta Nami cosplaylerinin altında olsa bile o cosplayler 9'sa buradaki 8 taş çatlasa 7'dir.

Arlong cgı öncesi ortalama üstü fantastik dizilerdeki yaratıklar gibi durmuş.

Gatling'i gerçekten beğendim. Beklediğimden iyi.

Daha castların açıklandığı zamanlarda dahi Arlong'un Baratie'de başlayacağını tahmin etmiştim. Don Krieg ve Arlong ilk sagadaki lokal işlerle uğraşmak yerine daha büyük hırsları olması açısından birbirlerine benzer korsanlar(buggy trollünü saymayın). Dizideki odağın daha iyi sağlanması açısından birisinin devreden çıkarılması ve diğerinin(o diğeri tartışmasız Arlong zaten) saganın ana kötüsü gibi olması makul olabilir diye düşündüm. Ama gene de Krieg'in castı olduğuna göre tamamen devreden çıkmış değil. Muhtemelen Baratie'de önce ana düşman olarak çıkar ve işin sonunda Arlong orayı basar. Yani hem Arlong'a ağırlık vermişler hem de Krieg'den vazgeçmemişlerse ve bunu iyi kotarmışlarsa güzel bir şey izleyebiliriz.

Duygu yansıtmaları vs bilmiyorum pek beğenmedim.


Netice olarak ben dizinin 2. Sezonu göreceğini düşünüyorum. One Piece müritlerinin desteği yeter, onlar felaket durumu olmadığı sürece izleyeceklerdir ki pek de öyle durmuyor. 2. Sezon bütçe artar, hatalardan ders alırlarsa daha da iyi olabilir.
 
Zoro'nun kuyu sahnesi bence flashback. Baraque Works ajanlarından biriyle de dövüşüyordu teaser'da. O da aynı flashbackten büyük ihtimalle.
 
Kızın saçını başını berbat etmişler. Doğal haliyle oynasa gene olurmuş. Tipe bak bir tuhaf duruyor. :)

Bu üçlü fecaat ya. Sanji ve Usopp tayfanın parlayan yüzleri olacaklar. Bu Emily Rudd neymiş nasıl bir efekt basmışlar bunun geçmiş yıllardaki fotolarına anasını satayım. Tam bir hırçın köylü vasatı. Köylü güzeli dahi diyemiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık