Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp çok göz önünde bir karakter degil ancak oda hikayeyi isleyemedi. Havada kaldi. Bu gariplik wano'dan itibaren basladi. Hikayeyi bir sekilde yamayabilirsin ama en azindan vs'leri düzgün çizebilir. Garp'in giris hamlesine diyecek yok ancak gerisini tam getiremedi.

Koby h.haki mi kullandi yoksa hakinin farkli bir versiyonumu görücez. Ancak h.haki gibi efekti olsada b.haki olabilir.

Bölüm için diger olay denizcilerin egghead'e gelmesi. Sonunda kizaru geldi. Buster call sayisinda gemi var gibi. Ana karakterler kizaru ve satürn ancak içlerinde koramiraller de olabilir. luffy'ler adadan ayrilicaktir ancak kolay olmayacak gibi. Kizaru'nun bu seviyedeki luffy'i durdurabilecegini sanmam, ayrica saturn'ün seviyesi de bilinmiyor. Bakalim oda nasil isleyecek bölümleri.
 
Dede ye mavi renk yakışıyor. Bu koby azıcık rock lee gibi davransa oradan hepsi çıkardı. Şunu da gördüm ne olursa olsun pişman olmadan istediği gibi yaşamış garp ki sevdiğim özelliği de bu. Koyayım dünyaya millet anlam yüklüyor da ne oluyor istediğini başaran 1 kişi var günün sonunda ve o kişi de istediği şekilde öldü. Garp öğrencisi gücünü ortaya çıkarınca gülüyor, donarken ya da ölür iken yine aynı şekilde gülüyor. Ölen 3 karakter gördük hepsinin içinde ukte vardı o şekilde gittiler burada adam rahat. Ben öldüğünü düşünmüyorum direk kalbinden aokiji dondurmuş. Aksi olsa da fark etmiyor adam en azından gençlere son mesajını en başta yetiştirdiği şekilde verdi başı neyse sonu da o. Keşke daha fazlasını çizmiş olsa paragöz mangaka, fark da etmiyor artık ben dadmin oldum...
 
birçok kişi aokiji ayrıntısı farketmemiş akainu aokijiyi yendi diye şu an etkisiz eleman gibi gözüküyor bana göre aokiji dönemin beyazsakalı olacak aokiji çok büyük oynuyor aokiji bence teachi yenecek olan kişi benim teorim şu aokiji shiryu ile birlik olup teachi arkadan vuracak ve teachin meyvesini alacak aynı xebec whitebeard bigmom olayı gibi olacak o god valleydeki olaydada xebecin yenilgisinin en büyük etkenini whitebeardin taraf değiştirmesi olarak yorumluyorum
 
Coby adanın içinden geçmiş ve mecaz değil .
Zoro'nun üstüne koyarım Enma ile yapamadığını yapmış Coby

Garp son gücüyle adaya vurmuş ama tek atamamış yine de .Pica ile karşılaştırılacak bir meyve değil
 
Pizarronun arıkovanın başını elle tutması çok komik ya :D Başı ağrıyor ya heykeli tutuyor :D Yalnız hakikatten pikanın meyvesi daha iyi değil mi? Zoro büyük iş yapmış valla. Pika meyvesi ile pizarroyu alırmış :D
 
Bölüm Pika ve Doflamingo korsanlarına artı yazdı.
Coby'nin yumruğu da sağlam bu arada. Bu ikisinin verdiği etkiyi tek başına verdi. Saldırı Kong Gun'dan daha güçlüdür herhalde.
Bu saldırıyı sürekli yapsın Cracker'i filan yener. Bu arada Coby'nin power up'ı bu kadar hızlı yükselişi seriye pek uymuyor. Oda canı istediği gibi kafasına göre çiziyor işte.
 
Son düzenleme:
Ah be Garp. Sahilde balık yerken arkadan Müzeyyen Senar şarkıları çalınca aklıma istemsizce sen geldin. Yazıklar olsun sana Kuzan!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık