Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Garp İddiaları

Garp Adadan Çıkabilecek mi?


  • Kullanılan toplam oy
    115
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bin yıl övem çizdiğim ilk vsde madara edem. Tam odalık iş bravo.
Hadi yenilmesini bir şekilde anlarım, ama denizcilerin efsane diye andığı adam sadece 3 dakikada paket oluyorsa buna sadece hassss...... ordan derim.
Roger ile haki çarpıştırmış bir adam Saul ile birebir aynı kaderi nasıl yaşar? Azıcık bir mukavemet görelim bari, hiç mi utanmadın ya şunu çizerken?

Lucci ve Kid'in yanına artık Garp da eklendi. Bu liste daha çooook uzayıp gider. Bir daha katiyen bu sağı solu belli olmayan hayatsız trole güvenerek iş yapmam.
 
İkisi bir mi? Ace'e Coby kadar değer vermemesi mantıklı mı sence? Sırf korsan olmayı tercih ettiği için ölüme terk etmesi mantıklı mı?
Ya bu aldığı aksiyonu makul bulup sevip sevmemek insanın kendisine kalmış ama şuanda yaptığı şey önceden yaptığı şeylerle çelişmiyor. Sakayı öldürmek istemesi, Luffyden bilerek yumruk yemesi savaşın pek içine girmemesi. Neden benim istediğim gibi yaşamadın deyip ağlaması zaten karakterin bir suçluya yaptığı bazı tolerelerdi. Sen bunu yanlış bulabilirsin ama kendince tutarlılığı var.

Koby onun öğrencisi ve Korsanlara karşı öğrencisini koruması normal.

Ace korsan, Kendisi bir denizci olarak Ace'i denizcilere karşı koruması aynı tartıya koyulabilecek şeyler değil bence.

Ne ideali kardeşim üvey torununu korusun diyorsun ama kendisi korsanlara karşı aksiyon alan bir oluşumun efsanevi bir figürü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık