Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japon vatandaşın yazıp, çizdiği bir manga hakkındaki düşüncelerin, yorumların seni bağlar. Ben senin yorumladığın gibi yorumlamıyorum, en güçlü insan, adam, yaratık gibi ünvanları adam başkasına vermiş daha ne yapsın yani. Senin gibi basit, yer yer saçmalayan bir manga hakkında kendi düşüncesini mutlak kabul eden biriyle ne tartışmamı bekliyorsun, neyi açıklayabilirim sana.
Düşüncemin mutlak olduğunu hangi cümlemden anladıysan belirt düzelteyim. Ayrıca yorumlamak ile taraflı karar vermek arasında fark var. Belli ki Garp'a olan nefretinden ötürü böyle yorumluyorsun. Burası da beni hiç ilgilendirmiyor. Ama madem bu seriyi okuyoruz. Yazarın söylediklerini de mutlak kabul etmek zorundayız. Doğrusunu o biliyor sonuçta değil mi ? Bunu yazardan duyduk. Eğer yazara güvenmiyorsan. WB ve Roger için de soylenilenlere inanma. Yazar bir kere bu adamın kimlerle ne seviyede olduğunu söylemiş. Sonra kalkmış hikâyenin ilerleyişi için böyle bir son gerçekleştirmiş. Bu da beni memnun etmemiş seni etmiş. Şimdi burda neyi mutlak kabul ettim de, hangi düşünce yapıma hakim oldun, nerden ne çıkardın da bu fikre hakim oldun onu da açıklarsan sevinirim.
 
Bu nasıl bir bakış açısı ya? Kuzan'ın yeteneği sıkıntılı, buza yakaladı diye bu adamlar güçsüz mü oluyor? Hepsi fiziksel anlamda çok güçlü kişiler. Eğer öyle olmasalar İmpel Down'un en alt katına konulmazlardı. Bir Yonkou'yla, bir amiralle kapışacak kadar güçlü olmamaları onları zayıf yapmaz. Bu adamların hepsi fiziksel anlamda güçlü kişiler.

Bu adamların en zayıfı bile YC3 ayarında çıkacaktır. Bizim tayfanın bile bir kaç arc sonra karşılaşacakları düşman olduklarını düşünürsek ve tayfanın da geldiği duruma bakarsak bu adamların hiç de zayıf olmadıklarını anlarsın.
Yeteneği sıkıntılı ne demek ?
o zaman Garp Kuzandan net güçsüz mü diyelim ?
eğer Garp güçlüyse bunu sağlayan şey yumrukları değil mi ?
o zaman yumruğu ile hepsini saf dışı bırakması lazım ( üstüne hakili vuruyor kendisi)

Eğer yapamıyorsa demek ki gücü Kuzan kadar değil . Bunu anlamak lazım .

Garp 5 tane yumruk atsın Pizarro ayağı kalksın ama Kuzan saniyesinde buza çevirsin ,Garp Kuzandan güçlü diyelim . Siz diyebilirsiniz ben demem .
 
Yani yıllardır forumdasın. Bu bölümle mi Garp'a zirve güç değil dediğimizi okudun ? Benle beraber kaç kişi yıllardır bunu yazıyor.

Daha Mf'de belliydi. Bugünlük bir şey değil bu.
Bir çok yorumdan sonra en son sen yorumunu okudugum için alıntıladım bu arada fi tarihinde dönen muhabbeti hatirlamiyorum malesef olabilir mf zamanından beri söylüyorsunuzdur dogrudur ama ben katılmıyorum bu yorumunuza her seferinde zirvenin roger garp sengoku wb olarak dile getirilmesi benim için yeterli he madem bu adam zirve güç neden mf de birsey yapmadı neden şurada birsey yapamadı gibi sorular sorulup tartışılabilir
 
garp sağlıklı iken bir amiral bir kaç çöpe karşı çıkamadı , yaşlı WB olsaydı en körü adayı indirirdi herkes kaçtıktan sonra alayı giderdi.
Coby de sırf serinin şu noktasında erimemek için h.haki verilmiş , saçma.
 
Dövüşü çizmeyince Oda: 5-10 gün sürdü, iklim değişti, dünya ayağa kalktı, efsane oldu
Dövüş çizecekse Oda: 3-5 sahne çizeyim. Sonra da "Akıbet bilinmiyor" diyeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık