Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra kuzan devrimci denizcilerin korsanlardaki ajanı dahi olsa dragon yada luffy kuzanın nefesini kesmezse seri beni tatmin etmez. Kuzan sırf filo amirali olamadı diye kendi eğitmenine yada sırf devrimciyim diyip dragonun babasına hepsini geçtim denizciler içinde hükümetten en çok nefret(devriöcilerle de luffy tayfasıyla da paralel düşünce bu) eden adama bunları yapabiliyorsa serideki en kötü ve en kişiliksiz karakterdir net.
 
Sulong Bepo > Grus, Coby , Helmeppo
Helmeppo şerefs
Bleach'te karakterlerin hakkı iyi kötü veriliyor. Bu seride ana karakter ve ana düşman karakter dışında önemsenen tek bir kişi dahi yok. Bugün garp için gülünüyor çünkü sıra ona geldi. Bigmom un yüzünde motor sürdüler bu seride. Sıra akainu ya da gelecek Mihawka da herkes rahat olsun :D
Oda serisinin 25 seneyi görmesine rağmen zirvede olmasının sebebini hala anlayamadı. Seriyi ilk takip edip popüler eden kesim şuan 30+ yaşta ama oda hala 15 yaş altını memnun etmek için komediyle yada renklendirmeyle ölüm görmesinler vs ile uğraşıyor. Böyle giderse manga tarihinin en kötü bitirişine giden bir seriyle kariyerini sonlandıracak. 25 yıldır efsane diye tanıtılan karakterlerin(wb garp kaido bm) böyle basitçe harcanmasının sonucu bu olacak. Artık sadece meraktam takip ediyoruz seriyi yine ne saçmaladı diye.
 
Düşünsene efsane kahramansin 2 dönemin de korsan kralı ile vs atmışsın adını duyunca yüzünü görünce korsanları korku salıyor ama ilk ciddi sahne çiziminde yeniliyorsun hatta ölmüş bile olabilirsin bravo soda mükemmel konu ve karakter işleyişi.
 
Ben demiştim demeyi sevmem ama hakikaten demiştim yahu Koby için kimse kılını kipirdatmazdi o yüzden Kobyi salıp Garpi esir etti mangaka, şimdi toplumda infial oluşacak BB Korsan Adasını resmi ada yapıp Reverieye katilacak :)

Kuzan Garpa Saul tarifesi çekmiş, içindeki iyi adam ölmemiş, çar çakal oldurmesin diye dondurmus ihtiyari

En önemlisi hep dediğim şey, OP evreninde sıradan insanların en güçlü olma ihtimali yok, buna da geçen bölüm Demir Garp denilen Garp da dahil, 1 kılıç yedi güçten düştü herif. Aynı durum Shanks, Ray Roger için de geçerli hatta WB için bile geçerli, BM ve özellikle Kaido o yüzden zirvedeydi, toplu savaşlarda bu fark çok net ortaya çıkıyor ki Garpin gözüktüğü 2 bölümdür Garpa karşı aynı anda iki kişinin kombine saldirmisligi yok, Law ve Kidd gibi iki kişi saldirsa araya alırlardı Garpi

Ve en önemlisi, el yumruğunu yemeyen Garp kendininkini balyoz sanıyordu, Kuzandan yumruk yeyince dünyası şaştı, iyi ki Burgess adada yokmuş, hamur niyetine yogururdu Garpi :)
 
Garp ile Roger denk çizildi. Rayleigh Roger’ın sağ kolu olmasına rağmen Karasakalı caydırdı ve adadan gitmesini sağladı yoksa o adadaki herkesi çerez niyetine yerdi Karasakal. Rayleigh kendisi itiraf etti eski gücümde değilim kaybedebilirdim dese bile yine de Karasakal geri adım attı. Şimdiyse Karasakalın tayfasındaki birkaç komutan Garpı yeniyor. Güç dengesi çok önceden bozulmuştu ve ana karakter üzerinden bir yanlama vardı. Şimdiyse tamamen alt üst oldu tüm dengeler.
Yazık oldu Garpa. Esir düşer pazarlık için kullanılır. Oda tarihin tekerrür etmesini sever. Koby kurtulsa bile denizciler saldırmayı kabul etmez. Koby soluğu Luffy’nim yanında alır. God Valley 2.0 hayırlı olsun.
Nerde denk çizildi Garpla roger?
 
Neden Garp gömülüyor anlamıyorum. Kuzan, Akainu ile 10 gün çarpılmış birisi, eski amiral. Kuzan, Akainu'dan güçsüz olabilir ama aşırı da bir fark yok arada. Dahası orada bir sürü karasakal korsanıyla tek başına çarpıştı. Off panalde ne çarpışmalar oldu kim bilir.

Bununla birlikte Garp, Koby'yi kurtarıcam masumlara zarar gelmesin gibi handikapları var. En büyük handikap Koby'nin kendisi zaten. Dolayısıyla beklenen oluyor gibi.
 
Olayın sonunu açık bıraktı. Doğrudan öldü demiyor. Ortadan kayboldu bilinmeze karıştı gibi sonu açık bir şekilde yazmış Oda.

Luffy'nin tepkisini merak ediyorum. Umarım Oda daha da sicmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık