Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakazuki çok güçlü çok .

Denizcilerin gelmiş geçmiş en güçlüsü olduğu tescillendi bence
Garp bu haliyle bile tokat manyağı yapar. İki yıl öncesinde çok daha güçlüydü ve orada kesinlikle Garp ağır basardı. On yıl daha genç halini baz alırsak Garp>>Akainu olurdu. Prime dönemlerini baz alırsak Garp>>>>Akainu olurdu.
 
Garp’ın kalbi teklemedi bir de rakibi Akainu’dan güçsüz. Bu ayrıntıları bu tatlı sohbetimizde aralara serpiştirmek lazım :ehe:
Uykusunda saldırı savuşturan adam, Squardo'dan kılıç yedi. 2 gün önce serumlara bağlıydı. Marco'nun ağzından tescilli, normalde savuşturması gereken saldırıyı bile savuşturamadı hastalıktan. Adam akıllı haki kullanamadığı bariz, bir de Logia'ya vuramadı diyorlar. Hayvan gibi B.haki lazım adamlara vurmak için. Amiraller de B. Hakiyle savunma yapıyorlar çünkü. Üstüne daha logia savunması var, Aokiji yaptı hatta. Sadece hakisi yerinde olsa bir amirali temiz indirirdi orada.
 
Garp kötü bir performans göstermedi sadece Oda insanları heybetli çizme veya güzel savaş çizmeye olan yönelimini bırakmış istese uzatamaz mı? Uzatır ama garp için olabilecek en kötü durumu seçti yetmedi Koby'i kullanarak yara aldı hani adamın kabiliyet eksikliginden kaynaklanan bir durum değil, WB gibi ileri gidebilme şansı yok mesela WB dedigin adam Kuzan ile baş başayken Jozu tarafından kurtarılan, filosu olan bir adam, Garp asla bu avantajlara sahip olamadı
Bunu nereden uyduruyorsunuz yahu? Orada kurtarılma falan yok. WB korsanları tek tek çıkıp krala ulaşamazsın pozu çiziyorlar. WB korsanlarına itibar katma var. İki tane buzdan mızrak yapıp, Bisento'yu dondururken Jozu geliyor, WB kurtarıldı yani öyle mi? Bırak Allah aşkına.
 
Yeni bir birim çıkınca odanın eski birimi gömmesi doğal muhtemelen kizaru da benzer hezimeti yaşayacak ki şövalyeler çıktıkları zaman vay be amiralden güçlüler demek denilsin. Seri iyice bleache döndü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık