Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum nasıl tribüncülük yapıyorsun sen her seferinde ya. İnsan bu kadar çabuk gaza gelmez lan. Shanks'ı feci övdüğünü görüyorum, yarın bir gün ayağı kaysa kaydığı gün ikindi ezanını görmeden "Shanks hakkında yanılmışız BM gerçekten daha güçlüymüş Shanks bu ligin adamı değil" diye peşin hükme varacaksın hemen. Az sakin.

Kendi ağzıyla kendini şaşırtacak kadar güçten düşmüş olduğunu söyleyen adam neredeyse 80 yaşında amiral içeren 5 kişilik yonko tayfasına tek girişiyor. Coby olmasa alacağı ciddi bir yara yok. Dövüş de daha bitmemiş. Hani bitse bu kadar mıydı tepkisini anlarım bu kadarı Garp'a yakışmaz ama bitmemiş. Haterlar mesai yapar onların işi o ama bu kadar melankolik olmanın anlamı yok. Bu adaya kimi getirirsen getir plota karşı duramayacak.
Bizde düşene tekme vurmak adettendir :d
Düştü mü acımam.
 
Bina yıkma konusunda Garp WB’nin önünde olabilir , serinin en iyi operatörü Garp’ın başarılarının devamını diliyorum. Biz dünyanın en güçlü adamı WB’den devam.
 
Garp’ın hiç bir dayanağı olmadan bu adaya dalması büyük aptallık. Beyazsakal +15 gemi + 3 Moby Dick ile Marinefordu basmıştı.Garp ise yanına kardeşi sayılacak Sengoku’yu bile almadan saldırıyor.Bu duruma bakarak Garp daha cesaretli falan diyebilirsiniz ama bu cesaret değil aptallık Beyazsakal zaten Marineford’a Ace kurtarıp ölmek için gelmişti ve bu nedenle tüm tümen komutanlarını getirmişti.Garp ise tek bir gemi ile gelerek Coby’yi kurtarıp sağ olarak adadan çıkmayı düşünüyor.
Sonunu düşünen kahraman olamaz :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık