Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big mom da queen'i tutup yere çarptırdı. Queen'in kahkaha attığını hatırlamıyorum.
Big Mom tutup yere çarptıktan sonra bir de kaldırıp sağa sola vurup en son fırlatıp yapıştırdı. Ona rağmen Queen’e bir şey olmadı, numara yapıp kalktı. Bu atakların çok etkisi olmuyor.
 
Kardeşim kendini avutabilirsin ama Garp bir karakter bile değil eğer ciddi anlamda karakter olsaydı örneğin o hükümet toplantısında deniz kızını korurdu ama işler sarpa sarınca bir anda ortadan yok oldu.

Fuji'ye de bir dünya laf ettik ama yaptığı en ufak şeyde hakkını da veriyoruz.

Garp'ın hakkı şuan bu kadar kalkıp güç namına bir şeyler gösterirse gücünü överiz :gamyon:
Sadece bu da değil; Garp Law'u da kurtarmadı çocukken, Nami ve Nojiko savaş alanında kalmış bebeklerken Garp neredeydi, babası Sanji'yi hapse kapattığında niye yardım etmedi, Rumbar korsanları tek tek düşüp Laboon'u yalnız bırakırken Garp ne yapıyordu kim bilir. Ne biçim adam lan bu Garp, kimsenin yardımına koşmamış, işi gücü karargahta senbei gömüp ona buna sataşmak.
 
Big Mom tarafından yere döndere döndere vurulan yc2 Queen’in tip. Bir de bi kerelik yere vurmayla sağ kol Shiryu’nun geldiği hale bak. @Starrk
 
Adamın yaşlı hali amiral ile çarpışıyor. Genç halini düşünemiyorum.

Bu arada Linlin ve Kaido nedense gözümde daha da büyüdü. Linlin iki tane sağ kol üstü olan kişiyle kapıştı, aldığı o kadar darbeye rağmen en sonda bile kahkaha atıyordu; Kaido ise o kadar kişiyle çarpıştı, delik deşik oldu, adamın saldırılarının hâlâ dengi yok. Kaido cidden en güçlüydü. Şu saldırılar bile adamın büyüklüğüne büyüklük katıyor.
 
Takım tutsam şampiyon olamıyor, bir kızı sevsem devamı gelmiyor, oyun oynasam takımdakiler yüzünden yeniliyorum, vücut desen yürüyen ceset, manga okuyayım desem sevdiğim karakterlere bir şey oluyor. Hayırdır, üzülmeye mi geldim ben bu dünyaya ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık