Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

camille yüzünden öldüm diyorsan haksızsın camille in ilk q su o kadar vurmuyor adamda zaten pırıltı falan yok dakika 4. w su da vurmuyor o kadar. her türlü ölüydün. ayrıca diyelim ki camille yüzünden öldün . 1vs1 de alacak mıydın? alacaksan neden nehirden topa çıkarıyorsun ki ww’yi? nehirde dövüşsen arthur camilleden daha hızlı itip gelebilirdi . korkut attıktan sonra duvar arkasına flash atcaktın hatalı oynamısın keko.
Adam kule altındaydı diye suya bakayım dedim o böceği keserim diye. Tam bakarken ww kesti zaten. Oradan da bir hızlanma alıp üstüme koşuyor. 2v2 kazanabiliriz gibi düşündüm. Benim fearım ve atrox'un ccleriyle keserdik diye düşündüm.
 
Adam kule altındaydı diye suya bakayım dedim o böceği keserim diye. Tam bakarken ww kesti zaten. Oradan da bir hızlanma alıp üstüme koşuyor. 2v2 kazanabiliriz gibi düşündüm. Benim fearım ve atrox'un ccleriyle keserdik diye düşündüm.
warwick var la 2v2 nasıl alıyonuz :D camille yüzünden ölmedin ama orada anlaşalım .
 
Şu konuda ben de fiktimi belirtmek istiyorum. Her ormana geçtiğimde aynı sorunu benimle de yaşıyor çünkü. @Arthur Morgan oyunlarında hiç kırmızı totem almıyor bunu anlamışsınızdır. İşin diğer kısmı çoğu zaman wardlarını da kullanmıyor. Görüş skorlarından bakabilirsiniz. Buna rağmen çoğu zaman lane i iten de o oluyor. Resmen karşı ormancıya gel bana gank at ve kes diyor. Yani bu yüzden çoğu maçta kamp yiyor ve sonra kendi ormancısına kızıyor. Seni tanımayan rakiplerin her maç sana gelmesi tesadüf değil. Yani lane i dondurayım ve karşı top lane e baskı kurup farm kaybettirip güvenli bölgede kalayım mantığıyla hareket ettiğini hiç görmedim. O görüş problemi ve lane'nin itilmesi oraya gank atmamızı da zorlaştırıyor. İstisnasız her oyun böyle. Ninja gank veya dive girmekten başka ihtimalin olmuyor. Örneğin mid oynarken takımımda ki ormancı tanıdık olmasa bile genelde en fazla bana gank atıyor çünkü ona lane i hazırlıyorum çalıya kırmızı ward atıyorum, spell durumunu söyleyip çağırıyorum. Gelmemesi için aptal olması gerekiyor çünkü. Bu oyun kompleks bir oyun ormancının hatası olsa bile eğer ölüyorsan istisna haricinde senin de suçun vardır. Midde oynarken kuşların oradan uçan bir zac ile öldüğümde yapabileceğim pek birşey olmasada çoğu zaman gank yemeyi engelleyebilirsin. Bu her lane için geçerli. Top lane için en sıkıntılı yer ninja baskınlardır. Gerekirse karşı ormancının senin tarafta olduğunu düşünüyorsan geride duracaksın. Bu yüzden prof maçarda ormancının değeri çok daha fazla artıyor. Gank atabilmek ve açık bulmak çok daha fazla zorlaşıyor. Bireysel olarak gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri olsan da pek takmadan ve düşünmeden oynadığın için bu tarz olayların hep senin başına geldiğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Şu konuda ben de fiktimi belirtmek istiyorum. Her ormana geçtiğimde aynı sorunu benimle de yaşıyor çünkü. @Arthur Morgan oyunlarında hiç kırmızı totem almıyor bunu anlamışsınızdır. İşin diğer kısmı çoğu zaman wardlarını da kullanmıyor. Görüş skorlarından bakabilirsiniz. Buna rağmen çoğu zaman lane i iten de o oluyor. Resmen karşı ormancıya gel bana gank at ve kes diyor. Yani bu yüzden çoğu maçta kamp yiyor ve sonra kendi ormancısına kızıyor. Seni tanımayan rakiplerin her maç sana gelmesi tesadüf olamaz herhalde dmi. Yani lane i dondurayım ve karşı top lane e baskı kurup farm kaybettirip güvenli bölgede kalayım mantığıyla hareket ettiğini hiç görmedim. O görüş problemi ve lane'nin itilmesi oraya gank atmamızı da zorlaştırıyor. İstisnasız her oyun böyle. Ninja gank veya dive girmekten başka ihtimalin olmuyor. Farmlar ortadayken görüş probleminden gank atman yine sıkıntıya girebiliyor. Örneğin mid oynarken takımımda ki ormancı tanıdık olmasa bile genelde en fazla bana gank atıyor çünkü ona lane i hazırlıyorum çalıya kırmızı ward atıyorum, spell durumunu söyleyip çağırıyorum. Gelmemesi için aptal olması gerekiyor çünkü. Bu oyun kompleks bir oyun ormancının hatası olsa bile eğer ölüyorsan istisna haricinde senin de suçun vardır. Midde oynarken kuşların oradan uçan bir zac ile öldüğümde yapabileceğim pek birşey olmasada çoğu zaman gank yemeyi engelleyebilirsin. Bu her lane için geçerli. Top lane için en sıkıntılı yer ninja baskınlardır. Gerekirse karşı ormancının senin tarafta olduğunu düşünüyorsan geride duracaksın. Bu yüzden prof maçarda ormancının değeri çok daha fazla artıyor. Gank atabilmek ve açık bulmak çok daha fazla zorlaşıyor. Bireysel olarak gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri olsan da pek takmadan ve düşünmeden oynadığın için bu tarz olayların hep senin başına geldiğini düşünüyorum.
Burada Arthur'un maçlarını en çok izleyen kişi ben olabilirim.

Adam kendine kıyasla düşük rakiplerle oynadığından(Elmas'ı bile minion gibi kesiyor) çoğu zaman gank yediğinde 2v1 kesiyor rakibi kendi yararına oluyor gank yemesi onun rahatlığıyla da görüşü umursamıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık