Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke kendi çabalarıyla yapsaymis
Şu iki arkadaşa borçlu, OP için çalıştılar mı bilmem ama Nami'nin saçından sorumlu olsalar iyi olurmuş.
 
Roger hiç görünmedi. O sahneyi atlamazlar umarım.


Bu arada çok vasat duruyor. Sebebi ise op gibi bir serinin live actiona uygun olmaması. Luffy'yi hiç iyi yapamamış eleman.
Çoğu önemli karakter yok. Başka fragmanlar gelebilir. Sezon'un ana kötü karakteri yok mesela. Morgan'ın resmi var sadece o da blurlu.

Ama Roger'ı kimin canlandıracağı da açıklanmamıştı sanırm
 
Witcher gibi olsa gene iyi. Witcher gene de bayağı beğenilmişti. Eğer kurgu iyi ve oyunculuklar idare eder seviyede olursa 2. Sezon prodüksiyonla ilgili problemler düzelebilir belki.
OP'da bazı oyuncular ciddi takılırken, atmosfer komediye kayıyor daha çok. Beklentimiz bu olmadığından rahatsız edici duruyor.

Oda beğenmiştir ama. Zevkten dört köşe olmuş da olabilir.
 
OP'da bazı oyuncular ciddi takılırken, atmosfer komediye kayıyor daha çok. Beklentimiz bu olmadığından rahatsız edici duruyor.

Oda beğenmiştir ama. Zevkten dört köşe olmuş da olabilir.
Aslında OP atmosferi gavurların pek yabancı olduğu bir temada değil. Genel olarak mizahi unsurların olduğu ama önemli yerlerde ciddileşebilen, duygusallaşabilen bir macera serisi. Marvel'ın yıllardır kullandığı formüle yakın işte. Ama bunun dengesi düzgün sağlandı mı orası da çok önemli.
 
Herhangi bir anime-manga serisini live action olarak çekmenin ne kadar zor olduğunu herkesin bildiğini ama her seferinde de umudumuzun yükselmesini anlıyorum. Bunlara rağmen bir Dragon Ball faciasını yaşamış, Death Note (Netflix) felaketini deneyimlemiş bünyeler olarak bence One Piece gayet ortalama bir iş olmuş ve buna bile okeyim ben. Nasıl imdb puanı 7’yi aşamayan bir korku filmi yoksa, live action animesi de ancak bu kadar oluyor.

Daha iyi yapılabilir miydi? Her şeye rağmen evet.

Kötü görünen tarafları: Nami’yi oynayan Emily Rudd gerçekten müthiş güzel bir kadın, Nami de kusursuz bir kadın iken bu bileşimden o saçı ve giyimi nasıl yaptınız anlamak çok zor. Zoro’nun kurtulması gereken denizci üssünün aşırı kötü durması, daha doğrusu set olduğu aşırı belli olması ve ışığın kötü kullanımı sonucu bazı sahneler çok rahatsız ediyor. Efektlerin kullanımı için sanırım yeteri kadar bütçe ayarlanmamış.

İyi yanları ise bence cast zaten en baştan beri çok iyi seçimlerdi. Fragmanda da son derece mutlu ettiler beni. Özellikle Zoro, Usopp ve Sanji. Luffy’nin gomu gomu no demesine irrite olmadım aksine hoşuma gitti. Animeye özgü bir detay olsa da ben duymayı isteyenlerdendim. İngilizce yerine Japonca söylenmesini tercih ederdim ama bu da olumlu. Buggy ise enteresan görünüyor. IT kitabından veya filminden ötürü palyaço korkusu yaşayan bir nesil buradaki Buggy’i görürse tüyleri bi diken diken olabilir. Komedi unsuru ön plana çıkacaktır elbette ama fragmanda korkutucu bir sekansı yakalanmış. En sevdiğim kısım shanks’ın fondan gösterilip canavara kral hakisi atmadan hemen önceki kare oldu. Shanks şimdiden sağlam gözüküyor.

Şimdilik 10/5.5 diyorum live action için.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık