Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Son twitch yayıncılarını izledikten sonra aşırı bir şekilde Diablo 4 oynama isteği var içimde. Hangi sürümüne para vereyim? Ultimate Edition'un ne gibi avantajı var? Aslında ultimate edition'da alabilirim ama 120 liraya gider güzel bir mc veya burger menüsü yerim diyorum, ne diyorsunuz?
Paran boşa gider diyorum. O oyun bu paraya değmez
 
Olm ne anlıyonuz milletin gaza getirdiği oyunu satın alıp oynamaktan? Bunlar oyun satılsın diye yapılan boş beleş pr çalışmaları. Ne GoW, ne Elden Ring, ne de Diablo 4 aldım veya alacağım. Adamların Allah bilir tonla oynamadığı efsanevi oyun var, köşede oynanmayı bekliyor, gitmişler diablo 4ü alamıyoruz diye birbirlerini yiyorlar. Ne diyim, Allah doğru oyunu çıkarsın karşınıza.
 
Olm ne anlıyonuz milletin gaza getirdiği oyunu satın alıp oynamaktan? Bunlar oyun satılsın diye yapılan boş beleş pr çalışmaları. Ne GoW, ne Elden Ring, ne de Diablo 4 aldım veya alacağım. Adamların Allah bilir tonla oynamadığı efsanevi oyun var, köşede oynanmayı bekliyor, gitmişler diablo 4ü alamıyoruz diye bir birlerini yiyorlar. Ne diyim, Allah doğru oyunu çıkarsın karşınıza.
İyi bir oyun güzelce indirime girmişse alırsın dostum. O kadar da ölücüğün alemi yok insan hobilerine, keyifli vakit geçireceğini düşündüğü şeylere para harcar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık