Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Böyle bir seri daha yok, gelmezde, bırakmasın. Gittiği yere kadar gitsin bari...

Gemi arkı çok iyi gidiyor. Kara kıta kim bilir nasıl olacak
Bir şeyi açıklığa kavuşturayım. Seri benim için zirve. Bunun yanına yaklaşabilen bir başka shounen seri yok. Op de bok yesin. Benim sıkıntım doğru düzgün bölüm çıkmayışı.

Senede bir cilt çıkartsa o da kabulüm ama bu gidişle o da olmayacak gibi. Twitter'de sürekli bir şeyler paylaşıyor ama net bir tarih yok. Neyse gittiği yere kadar gider ama çok bir beklentim yok maalesef. En azından gemi olayı bitsin de Kara Kıta'ya başlar başlamaz benim pek umurumda değil. Gerçi bu şekilde devam edecekse, başlamamasını tercih ederim. Gemiyi bitirmesi 5 sene sürse zaten 60 yaşını geçiyor. O saatten sonra da manga falan çizmez. Belki o kadar bile beklemez.

~~

Bir kaç gün oldu animesine baştan başladım. Cidden çok güzel yahu. Demin Gyro'nun tanıtıldığı bölümü bitirdim. Bu adam cidden tam bir kötü olmak için doğmuş. İleride görürsek ki ihtimal dahi vermiyorum, çok güzel şeyler okuruz bu adamla birlikte girilecek savaşlar ve yaşanacak olaylar şimdiden heyecan verici ama dediğim gibi görme ihtimalimiz %0,1 falan belki de çok iyimser bir oran vermişimdir, bilmiyorum. Ayrıca Kimera arkı bu bölümden sonra sırf bu adam için tasarlanmış gibi bir hissiyat oluştu bende. İlk izleyişimde pek umursamamıştım bu adamı da cidden güzel bir villian olur kendisinden.
"İnsanların başına bela açma."
"İnsan olmamam gerek."
Ve tuhaftır ki istediğini öldükten sonra elde edebildi. Çok değişik bir karakter.

~~

Son olaylar hakkında da ufak bir şey yazmak istiyorum. Chrollo ve ekibin, 8 belki 9 üyesinin aynı mahallenin çocuğu çıkması canımı sıktı ya. Bu kadar yetenekli veledin birbirini bulup bir grup oluşturması çok saçma geldi bana. Neyse gerçi Chrollo dışında diğerlerinden bir cacık olacağını sanmam. Hisoka için hedef tahtasından başka bir şey değiller.

Ayrıca Hisoka ile Chrollo savaşından da ufak bir bahsetmek istiyorum. Togashi-sensei Hisoka'yı feci harcadı. Adam karşılık veremedi. Chrollo her ne kadar kaçak dövüşse de Hisoka'nın bu kadar ezilmesi karakter özelinde değer kaybına neden oldu. Gerçi ben hala düzgün bir 1v1 de Hisoka'nın şansının olmadığını düşünüyor olsam da bu ilk savaşlarındaki aciz duruma düşmeyeceği kesin gibi.

Togashi-sensei düelloları nasıl yazıp çizdiyse cidden çoğu karakteri herhangi bir skalaya oturtamıyorum. Çok ilginç. Nen yetenekleri hikayeyi çok güzel yerlere getiriyor ne diyebilirim ki.
 
Ben Togaşi olsam çoktan emekli olmuştum. Paran var, kariyerin var, her şeyin tamam. Çıktı çıkmadı derken hem kendini hem de bizi yoruyor. Kapat dükkanı gitsin reyiz. Hem Murata ve benzeri tipler bu mangayı çizemezler. Her manganın kendi havası var. Mükemmel çizilen bir HxH'nin heyecanı kaçardı. Togaşi'nin kötü çizimleri bir ruha sahip.
anlıyorum ....
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık