Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kutsal şövalyeler de baya güçlü görünüyor ki zaten Shanks'ın akrabaları muhtemelen güçlülerdir.
Şimdi düşününce
Imu
5 İhtiyar
9 Kutsal Şövalye
1 Filo Amirali
3 Amiral
7 Seraphim
ve Cp0
Nereden bakarsan bı 30 tane kalburüstü adam Hasır Şapka, Kızıl Saç ve Devrimciler yetmez bu durumda ne olacak ben çok akıl edemedim bizim taraf çok güçsüz kaldı.
 
Lost Room diye bir mini seri vardı. Bir otel odasındaki tüm eşyaların özel yetenekleri vardı. Odada her ne olduysa fizik kuralları dışında kalan nesneler oluşuyor. Sadece Meksika nin belli bir yerine ışınlayan bilet, mikrodalga etkisi olan kalem, cisimleri üç boyutlu şekilde fırlatan makas, sadece belli bir elementi belli.bir alaşıma dönüştüren nesne falan bir dolu şey vardı. Ama keramet odadaydı.

One Piece de büyük ihtimalle.butun hayallerin gerçek olduğu bir ada ya da kaynak gibi bir şey var. Bir çeşit kaynak. Robotları şarj eden güçte, kairosekide, şeytan meyvelerde, adam ağacının tohumlarıda her şey orada. One Piece te o kaynak tek parça
çok iyi!
 
Shanks'ın babası (muhtemelen) Tanrı Vadisi'nin Kralıymış.

Tanrı Vadisi olayında şövalyeler de savaşta yer almış olabilir.

Garling WB'yi o zaman kesmiştir.
 
Hasırşapkalar seri sonunda anca denizcileri belki alırlar. O bile muallak. Kutsallara baya extra güç eklendi. Kutsallar denizcilerden bayağı bayağı daha güçlü.
 
Hiç ilgimi çekmiyor son bölümler dümdüz karakterlerden razıydım ben bunlar kim ya , amiraller iyice gereksiz olmuş yonkolara artı yazmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık