Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 227 70.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 97 30.0%

  • Kullanılan toplam oy
    323
Crocodile'ın bir zamanlar Vivi'ye söylemiş olduğu güzel bir söz vardı "İdealler, ancak onu gerçeğe dönüştürebilecekler tarafından ağza alınabilir!" diye. Ne ironiktir ki kendisi de dalga geçtiği kişinin durumuna düşmüştü. Onu bu duruma sokanlar da Vivi'nin biricik arkadaşlarıydı. Demem o ki bana kalırsa Croco, Çapraz Lonca'yı oluştururken kafasında yenilgisinden bir ders çıkarmak vardı, yani bu sefer kendisine piyon değil de en az kendisi kadar güçlü (çoğunlukla kendisinden de güçlü) müttefikler arayışına girecekti. Tabi Vivi'nin müttefikleri, birbirlerini müttefikten öte görüyorlardı, arkadaşlarının idealini gerçekleştirmek için canlarını bile ortaya koymuşlardı. Çapraz Lonca'ya baktığımızda Buggy şimdiden Croco'nun ideallerini gerçekleştirmek istemediğini açıkça belirtti.

Kısaca Croco, yıllar önce dalga geçmiş olduğu kişinin, idallerine ulaşmak için uyguladığı taktiği (aslında taktik de pek denemez sonuçta Vivi o zaman müttefik toplamayı planlamamıştı) uygulamaya çalışıp çuvalladığını düşünüyorum. Çapraz Lonca da muhtemelen ileride tamamen Buggy'nin idealleri doğrultusunda ilerleyecek.

Vivi >>> Croco
 
Crocodile Seraphim'ine Logia kum meyvesi verilmeyecekse eski Impel Down mahkumu Shiki'nin Fuwa Fuwa no Mi'sinin yakışacağını düşünüyorum. Bence neredeyse Fujitora'nın meyvesi kadar güçlü bir meyve. Hem bu meyve ile kumu da kontrol edebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık