Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D ne olduğunu bilseler ne olacak ki?
Bir şey olacağından değil de IMU'nun söylediği biraz düşündürdü. Bilmediğin bir düşmanın var. O senin isminin gerçek anlamını biliyor. Sen ne düşmanın ne de ismindeki D nin anlamının ne olduğu hakkında fikrin yok. Biraz kötü bir durum. D ler çok fena düşmüş. Bakalım nasıl şahlanacaklar.
 
Imu ilk başta mevzuyu beceriksizlik olarak aktarmış. Sonrasında ise şüpheye kapılıyor. Becerisizlik olarak addetmesi kendisine başta güvendiği anlamına geliyor. Fakat bir D. olması onu yeterince şüpheye düşürmüş olmalı. Bu şüpheden ötürü de öldürdü büyük ihtimalle. Öyle diyorum çünkü bence D olduğunu bilmiyordu Imu. Orada yem attı Cobra'ya o da bunu yedi.

Imu yirmi kraldan biriymiş ama hiç bilinmemeyi tercih etmiş bir nedenden ötürü. Muhtemelen diğer kutsallar falan da bilmiyor. Soru şu bu noktada Gorosei'e nasıl güvendi? Kendi varlığından katarak oluşturduğu birileri mi acaba Gorosei? Ve neden Imu bu kadar öfkeli? Antik krallık bizim bildiğimiz kadarıyla iyi veya kötü bir oluşum değil. Sadece var olduklarını ve silindiklerini biliyoruz. İşin sonunda gerçekte günahkar olanın antik krallık olarak çıkması hiç de az ihtimal değil. Bütün dünyanın bir araya gelip bir oluşum kurması da bunun kitlesel manada tehdit içeren bir güce sahip olduklarını gösteriyor.
 
Hükümeti sololamaya kalktı mı? Hayır. Dümdüz imparator. Alev imparatoru olmak var bide…
Hükümeti mi sololadı Sabo? Orada Kaido olsaydı, Hükümetten ağır darbe yiyip kaçmaya çalışmaz, hükümeti sololardı ;) Sabo kurtarılmaya muhtaç bir karakterdi, elin çöpü Cobra tarafından kurtarıldı. Ayrıca en büyük işlevi de Ace’in dandik ateş yumruk saldırısını yapmak oldu. Kaidou orada olsaydı kaçar mıydı? Cobra tarafından kurtarılır mıydı? Yoksa hepsine haddini bildirip koltuğa oturur muydu?
 
cobra sabo’yla konuşurken, luffy ve vivi’ye “onlara D. adını paylaştığımızı söyle” diyor ama ben tam olarak anlayamadım ya da şaşkınlıktan idrak etmek istemiyor da olabilirim... bizim prenses vivi de dahil komple bütün nefertari ailesi D. miymiş yani?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık