Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D'nin anlamı bu kadar çok olduklarına göre "Double"
Adamlar her seferinde ikiye katlanarak çoğalıyorlar.
 
D. isminin belli bir dağılış durumu olsa gam yemeyeceğim. Babadan oğula geçen bir isim gibi durmasının tek sebebi Garp-Dragon-Luffy üçlüsü. Onun dışında bu ismi saklamış Trafalgar ve Nefertari aileleri gibi aileler de var. Bölümde ki duruma bakılırsa Nefertari ailesi D.'lere karşı olan savaşta kendi soyuna veya her neyse ona ihanet edip kutsal ejderlerin tarafında savaşmış. Ve yine görüldüğü üzere kendini bu ejderlerden üstün gördüğü için onların tepesine konuşlanmış Lili. Buradan bakınca bombok bir karaktere benziyor ileride daha çok tanırız, hem onlardan üstün görüyor bu ırka mensup olduğu için hem de kendi ırkına ihanet ediyor.

İleride pişman olup kendi tarafına yine ihanet eder bu im demedi demeyin, Obito gibi maymun olacak bir karakter gibi geldi bana.
 
Dünyayı yöneten tahtta oturuyorsun . Elinde onca güç var . Ada yok ediyorsun . Ama Sabo elinden kaçıyor . Hem de iki kere .
 
Cobra'nın son isteğe bakarmısın akrabası bakan olmuş doblocu enişte gibi son nefesinde D. olduğunu duyurma peşinde Luffy bilince çatır çatır çatlayacak tmm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık