Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini kandırırsın böyle ya, amirallere bir şey yapamamış adamlar. Bunlar da etrafta kutsal ejderler var diye bir şey yapamamış. Ne bekliyorsunuz kutsalları mı öldürsünler. Bazen sacmalıyorsunuz, patladik deyin geçin kasmaya gerek yok.
Orada mesela yonko Shanks olsaydı aynı duruma düşer miydi?
 
Ortada amiral övülecek durum yok yalnız. Kutsal emri altında maymun olmuşlar. Bu üzücü bir şey. Dragon'un yaverlerinin de amiralleri ciddi ciddi zorlayabileceğine inanan toplasan üç kişi çıkmazdı.
Her zaman olan şeyler onlar ya. Adam saldırı yapsa kutsallar da zarar görür diye bir sey yapamıyor. Mantıklı olan da o. Fake spoilerdan gaza gelip amiraller ezilmiş diye amiraller sevenlere sallayıp, malum kesimle özdeşleştiren bile oldu. O zortlayanlarla dalgamı geçerim her türlü.
 
Ortada amiral övecek durum yok yalnız. Kutsal emri altında maymun olmuşlar. Bu üzücü bir şey. Dragon'un yaverlerinin de amiralleri ciddi ciddi zorlayabileceğine inanan toplasan üç kişi çıkmazdı.
@Montana maalesef Ar*plara inanıp Morley güçlü diye övdü. :( Spoiler zevkimizi de Messi zevkmizi de aldılar. :/ Kk'nın seçimi kazanması, yerli ve milli bir spoiler tedarikçisi sağlaması gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık