Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon yine üfürüyor. Başladık başlayacağız pilavıyla enflasyon indi iniyor diyenlerden farkı yok. Seri bitti adam devrim yapacak. Reyise biri seri bittikten sonra da devrim yapabilirsin dese, he iyi o zaman manzaraya karşı biraz daha bakayım der.
Seri biter Dragon uzaklara bakmaya devam eder. Devrim olursa adam kahrında ölür. Devrim ayağına 20 senedir götürüyor, düzenin yıkılması en çok Dragon'u üzer.
 
Evet baya eski önce Arkın sonunda ölmediğine dair ipucu veriliyor. Sonra bir kapak hikayesinde Chaka ile beraber korsan döverlerken falan gösteriyorlardı. Sonra yine gözüküyor.
Bunları biliyorum ya 3 defa falan göründü de sitemim abartıp abartıp kendisini fıslatması karakteri de bitiriyor zırto çizer.
 
Onaylanmamış spolarla birlikte eski ve yeni amiraller arasında sıralamanın akainu>kuzan>borsalino>= FUJİTORA>>>>>>>>>aramaki olduğunu gördük. Amiral büyüklüğü sadece güç değil karakterdir
. Asıl amiraller Tek başına bm adasını donduran kuzan , tek başına wb karşısına çıkan akainu tek başına yeni nesilin öne çıkanlarını tekleyen kizaru yada tek başına alabilecekken haklı olduğunu düşündüğü için mugivara tayafasını toplamayıp işi yavaştan alan fujitoradır. Aramaki olsa olsa yalaka korkak karakteri zayıf olur. Bu herif amirali bırak asker bile olmaz
 
1- Korsan Kral
2- Luffy'nin Kanatları (Sanji ve Zoro)
3 -Amiral
4 -Yonkou
5- Sanji ve Kardeşleri.
6 -Uçan Altılı
7-Savaş Lordu
8 -İsyan Eden Krallık
9 -Kutsal Şövalyeler
.
.
.
.
40 Haramiler

Bölümden anladığım budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık