Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Augur olmasa Law, Teach'i ko ederek yenmişti zaten. Kanatmasıyla nefes nefese de bırakmış Teach'i. Biz bugüne kadar Teach'in nefes nefese kaldığını görmedik, Law bunu başarmış. Belki MF'de de kalmıştır ona bakmak lazım.

Teach'in Shanksı yenme hikayesi hala mevcut. Bence denkler ikisi.
Pek KO olacak gibi durmuyordu. Augur ile muhabbet ediyordu saldırıdan sonra. Hafızam o kadar kuvvetli değil ama Teach'in nefes nefese kaldığını net görmüşüzdür ya. Ace ile dövüşünde bile girmediği şekil kalmamıştı saldırıları yerken. :D

Teach Shanks'ı dümenle indirir bence.
 
Crocodile'ın büyüklüğünü kabul etmemiş miydin sen ne çabuk döndün.
Öyle birşey kabul etmedim kendi kendine gelin güvey olmalarınız.
Cross Guild Croco’nun amacına hizmet eden bir birlikti, Ütopya kuracaktı. Buggy çomak soktu. Dof gelirse Croco’dan fazla söz sahibi olamaz.
Arkadaş Crocodile fanı olmuş galiba bu sabah itibariyle laflara bak.:hhh::hhh:Yanına al hemen @Sir Crocodile fırsatı kaçırma.
 
Tel gölge için denilmiyor. Luffy için hatta 20-30 tahminde bulunuyorlar. Emre sen git en iyisi iyi bir oku öyle gel. Hep sallama konuşuyon.
Yahu vücut için diyorlar işte onu 10 sene önceki mangayı replik replik hatırlayamam ama vücudu o kadar kaldırmasını beklediklerini hatırlıyorum.İradeyle yapılan birşey olsa niye 100 gölge aldı doldur gitsin bine kadar yolu var.Oda vücüda dikkat çekmek için düz rakam veriyor Moria için de 1000 verdi.Belki şunda yanılıyor olabilirim yine 100 gölge alır ama Nightmare Luffy olmazdı.Nightmare formu tamamen meyvesiyle alakalı.O zamanlar biz bilemezdik Moria ise şüphelendi.
 
Mihawk'ın boşalan koltuğunu Doff mu dolduruyormuş? Son bölümdeki ter damlalarından sonra böyle olacağı belliydi.
 
Onlar tek gölge için konuşuyorlar orası doğru olabilir gölge iradenin kontrolünü alıyor olabilir.Ama işin vücut kısmı da var o kısım farklı.Moria istediği kadar irade olsun 1000 gölgede meyve sahibi olarak balon gibi su kaçırdı.Luffy’nin cüssesinde 100 gölge Moria gibi birşey.Ama vücudu zerre etkilenmiyor Moria da çok şaşırıyor.Çok iradeli çocukmuş demiyor Moria bunun vücudunda bir gariplik var diyor.

O saydıkların 80 milyon etkiliyor örnek Robin.Bunlar yüzünden milyar milyar ödül dağıtmıyorlar.
İki sene önce en yüksek ödülün 500m olduğu yerde 80m büyük rakam. Onu 2 sene sonraki enflasyona vur. İki senede com şey değişti :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık