Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon ve hikayesi zerre ilgimi çekmiyor. Luffy'nin babası olması dışında kayda değer bir durumu da yok herhangi bir aksiyonu da. Luffy'nin annesiyle eşdeğer. Umarım fake bir spoilerdır ve okumayız.
Luffy'nin babası olması dışında devrimci lideri ya hani dostum. Büyük ihtimalle bu işi başlatan ve bu noktaya getiren adam ya, Luffy ile uzaktan yakından alakası olmasa bile okuyucuları beklentiye sokan önemli bir karakter olurdu. Luffy'nin babası, Garp'ın oğlu olması gücünün ve potansiyelinin garanti belgesi gibi bir şey ekstra olarak.

Serinin ilk bölümü gözüken KK'nin kılıcını salladığını görmemiz yaklaşık 900 küsür bölüm sürdü. Biraz daha sabır Dragon'un da vakti gelecek.
 
Esasında Dragon, Luffy'ye kıyasla herkesi etrafında toplama gücüne daha fazla sahip görünüyor. Nihayetinde acılar ortak. Dünyanın her yerinden ortak duyguları paylaşabilen herkesi etrafında toplayabiliyor. Mangaka abuk subuk tipler çizerek de olsa gösterme derdinde bunu. Luffy'nin davranışı karakterinden gelen doğal bir hal. bunu bir amaç üzerine yapmıyor. Ama dragonun dünya görüşü herkesin yaşam hakkı üzerine. Bu da onu gerçek anlamda bir tehdit yapıyor. Luffy korsanlar kralı olsa dahi mantıklı düşününce yapacağı bir şey yine yok. Yani tüm tarihi öğrendikten sonra harekete geçecek motivasyonu yine yok. Burada onun dragonun oğlu olması aslında onu daha bir önemli hale getiriyor. Devrimciler olmazsa bulunan şey manasız olacaktır bu ortamda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık