Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun amacına sahip bir sürü insan var diyorum. Ama herkes onun gibi olamamış. Adamın Roger'dan fazla ödülü var. Bu amacından dolayiyla açıklanacak bir şey değil.

İvankov'un amacı da aynı.
Dragon'un amacına sahip bir sürü insan yok. O insanlar varsa bile Dragon'un altında birleşmiş. Ivankov'un amacı aynı diyorsun bir de. :D

Dragon güçlü bir isimdi zaten. En tehlikeli suçlunun ödülü gayet daha fazla olabilirdi. Gücünden de bağımsız bu.
 
Rogerin üstünde bir ödül olacaksa sadece aklıma dragon geliyor. Sonuçta dünyanın en çok aranan adamı denmişti. Ayriyetten dünya hükümetine en büyük tehlike dragon. Sonuçta ödüller tehlike seviyesine göre veriliyor. Diğer korsanlar direk dünya hukumetine saldırmiyor. Ama dragon sadece fikirleriyle bir çok ülkenin değişmesine neden oldu. Dünya hükümeti kesinlikle kendi olusturdukları düzenin bozulmasını istemez
 
Ödül buysa bende az buldum. Dragon'un ödülünden güç olarak birşey çıkarmayacağım. Örgütünün tehlikesi hükümet için daha büyük. Daha da fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim.
 
İki yonkonun indiği adadan 9 milyar ödül çıktı. Düz mantık, 4,5 kişi başı. Tek bir yonko indirmek 4,5 oluyor, bütün hükümeti indirmek 5,5 oluyor. Tutarsız olan kısım burası. Dragon'un ölüsü zaten 4 milyar alır. Kurduğu oluşum, adamlarının yaptığı işler vs. 1 milyarlık fark mı yaratır?

En az 6. 7-7,5 arası ideal ödüldü. Haterlar buradan yürür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık