Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo hiçbir zaman Crocodile'ye kaybetmez. Ödülüne bakarak böyle konuşuyorsan yanılıyorsun. Doflamingo Shichibukai'lerin içinde Mihawk ve Hancock ile birlikte en güçlü üçlüdendir. Law ve Teach'ı saymıyorum.
Reis aynı Luffy doflamingo'yla dövüştükten 20 chapter sonra cracker'a karşı zorlanmadı mı?
 
Dof'un ekibe bak, vizyon bak. :)

Croco'nun topladığı adamların, kurdugu örgütün çapına bak. İsimlerini bile sayamayız. Yillarca denizlerde takılıp bir arpa boyu yol gidememiş. :)

Yeraltini kontrol eden adamla, vizyonsuz timsah bir değil.
Vizyondan bahsediyoruz biri plutonu bulmaya çalışıyor. Onu bulamayınca bile dünya hukumetinin bile savaşmaktan cekinegi kadar güçlü bir ülke kurmaya çalışıyor. Kimseden korkmuyor. Gidip daha hasar görmemiş beyaz sakala(dünyanın en guclusuydu o ara) saldırmaktan cekinmedigi gibi Ace i üç amiralin sengokunin ve garpin önünde kurtariyor. Akainu yu durduruyor. Şahin gözü durduruyor hatta tehtit ediyor vb.. doffy ise döneminin en güçlü adamiyla adamla işi bozuldu diye bile deli gibi korkuyor. Kaido gelirde bana hesap sorar diye. Amacı neydi doffynin tam hatırlamıyorum ama dünya hükümetine denk güçte bir ulus kurmaya denk bir hayal olduğunu sanmıyorum.
 
Boş boş ithamlardan vazgeç istersen. Trolmüş, hikayeymiş. Sözlüğünde 2-3 kelime var da onlara binaen mi cümle kurmaya çalışıyorsun, açık konuş, ona göre tavır alalım sana karşı.

Rakip ne demek;

herhangi bir işte, bir yarışta birbirini geçmeye uğraşan, aynı şeyi, aynı ya da daha iyi sonucu sağlamaya çalışan, birbiriyle yarışan (kimselerden her biri)

Meydan okumakla yukarıdaki tanımı bir kıyas et istersen. Sana göre Croco, Prime Wb’ye meydan okumuş, aralarında Roger Wb minvalinde rekabet olmuş herhalde. Maksimum Ace, Wb muhabbeti yaşanmışsa, öp başına koy. Koskoca Prime Wb ile Croco’yu kıyaslıyor, olaya bak.
Boş itham değil eskiden buyana yorumlarını okuyanların düşüncesi bu, isim vermek istemem ama olay bundan ibaret.

Sallayıp sallayıp patladın Crocodile konusunda hala benzer kafadasın...

Bak kendin atmışsın rakip ne demek ama bazı şeyleri hala algilayamıyorsun.

"herhangi bir işte, bir yarışta birbirini geçmeye uğraşan, aynı şeyi, aynı ya da daha iyi sonucu sağlamaya çalışan, birbiriyle yarışan (kimselerden her biri)"

Bu noktada Crocodile WB'nin rakibi falan değildi. WB Roger ile rakipti, yani"KK koltuğunun önünde oturuyor" denilen kişiydi. Crocodile'ın hedefi oydu ve ona meydan okudu ve dövüştü. Sonucunda yenildi ama bu olay değişmiyor. Şu noktada senin"Tek yemiş" diye yazdığın boş troll hikâyelerinin bir önemi yok. Sen bunu dedin diye herkesin bunu kabul edeceğini düşünüyor olmak kendi boşluğun. Hala daha devam ediyorsun... :S

Kancandan vurulmuşa döneceksin belki ama gerçekler bunlar...
Nerede meydan okumuş olum adamın haline bak. Troll muhabbeti bana"Vurulmuşa döneceksin" diye atman ayrı komik. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık