Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Mücadeleleri

Misal tepkime puanı yerine üyeye göre like alma, kızgın emoji alma gibi şeyler kıyaslanabilir. Mesaj sayısı / falan emoji oranı kıyası.
Olabilir belki de. Sodex iyisini bilir.
Ben hüner anlamında dedim. Diyelim senle Carpe mücadeleye konuldu. Burada siz de artı yanlarınızı bahsedebilirsiniz. Hatta şöyle diyeyim, Sodex buradakilere sorsun, biz artı ve eksi yanlarına göre de değerlendirelim. Çok amaçlı mücadele. Tabii ikinci aşamayı nasıl şekillendireceği Sodex'e kalmış.

Video sınırı var 1 dakika o yüzden uzun tutamıyorum o kadar. İkinci aşamaya geçince daha fazla özellik eklemeye çalışırım yine de.
Anladım, tahmin etmiştim. İkinci aşamaya geçene kadar bir sürü üyeninkini yapman lazım. Sonra alınmasınlar. Kolay gelsin şimdiden.
 
Siyah Ateş Law haterlığı ile meşhur o yüzden ona verdim. Bu kadar çok karakterden nefret ettiğini unutmuşum bak orayı da alabilirdin yoksa. :D
Haterlıkta forumda rakip tanımam :cool:
O yüzden ettiğin kusur büyük. Neyseki vs'ye Iroh sevdası gibi çok objektif ve gerekli bir kriter koymuşsun ki sana kefaret ediyor.
 
Anladım, tahmin etmiştim. İkinci aşamaya geçene kadar bir sürü üyeninkini yapman lazım. Sonra alınmasınlar. Kolay gelsin şimdiden.
Daha yapılacak kişiler var evet. İkinci aşamada da artık ilk mücadeleleri kazananlar birbirleriyle karşılaşacaklar. Orada bazı düzenlemelere gidebilirim.
 
O kadar detaya gerek var mı bilemedim tepkime puanı hepsini kapsıyor sonuçta. Mesaj ve takipçi sayısı yerine başka şeyler koymayı düşünüyorum ama bende.
Sana daha önce de dedim dostum, bunlar bir anlam ifade etmiyor. Ekstra iki tane daha özellik ekleyecek çapta adamsın çok rahat yaparsın. Mesaj sayısıymış takipçiymiş vs sal bunları
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık