Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Baldur gate 3 sıra tabanlı olduğu için çekimser olarak almıştım dün 5 saatimi gömmüşüm hiç farkında değilim. Açıkcası hala oyuna alışamadım ama kendimi oynarken buluyorum ama şimdilik oynamıcam bir iki kez oyunu kıran hatayla karşılaştım bazen en başta kaydettiğim noktaya dönüş yapmak zorunda kaldım.
 
F1 23'ün kapağında Norris yerine Alonso konulabilirmiş. EA ile Norris arasında özel bir şey yoksa zorlama ve gereksiz duruyor.
 
Ranni'nin görevi için netten yardım al dostum. Çok çetrefilli, yapamadan ilerlersin oyunda ve geri dönüşü olmaz.
Muhtemelen bir çok görevi ve diyalogu atladım şimdiye kadar. İlk oynayışımda elimden geldiğince her şeyi kendim yapmaya çalışacağım. İkinci oynayışımda internetten baka baka ilerim ya. Steam başarımlarını tamamlamak istiyorum şahsen.
 
F1 23'ün kapağında Norris yerine Alonso konulabilirmiş. EA ile Norris arasında özel bir şey yoksa zorlama ve gereksiz duruyor.
Norris'in yayıncı olma gibi bir artısı var dolayısıyla bu durum oyun şirketlerine daha cazip geliyor. Call of Duty reklamında bile oynamıştı.
Ha şahsen bu sene yaşadığı çıkışla birlikte bende Alonso'nun kullanılmasını isterdim.
 
Redfall puanlarda filan patlamış kötü anlamda. Umarım oyun şirketleri artık 4 kişi oynamalı, item düşürmeli, boş boş adam kestiğimiz oyun yapmaya bir son verirler. Hayır hepsi batıyor, oynayanı yok. Niye yapılmaya devam ediyor anlamış değilim
 
Thomas Downes ın borcunu tahsil etme görevi acayip sinir etti beni. Ağır müzik tonu da gitmedi kaldım öyle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık