Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1082 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden bildiklerimizin özeti olan bomboş bir bölüm bu arada. Buggy'nin Kk olmak istediğini ve Sabo'nun yaşadığını biliyorduk. Hala Mary Geoise'de neler oldu anlatacağım diyor. Direkt anlatırken çiz bari beceriksiz Oda. Sonraki bölüm bizim tayfaya geçer artık.

Sırf niceliği olan niteliksiz bir klasik Op bölümü. Leakerlar da buna çoşmuş.
 
Mottosu günde 100 iyilik yapmak olan adamcağızın kellesine ödül koymuşlar. Bir de öldüreni korumasına alıyor Buggy efendi. Çok kötü harcandı T-Bone çok. Mihawk'a böyle bir oluşumda durmak yakışmıyor.
Mihawka bu kadar yüklenmeyin adam iki muhabbet çeviriyor sosyalleşiyor. Perona önermiş buna belliki.. Babunlardan sonra ilk kez bir insan görüp, kız kokusu alınca ortamlara akmaya başladı.. tutana aşkolsun
 
Bölümü beğenmedim. Erken gelmesi de üzdü. Ne güzel hazırlamıştım ara olmasına kendimi. Spoilerı okuyunca süre sıfırlandı. Tekrar 2 hafta bekleyeceğim resmen. Son sayfa ve Sabo gerisi fasa fiso. Sabo kilit karakterlerden biri. Bu arctan sonra fena olaylar olacak haydi hayırlısı.

Bayağı bayağı dış dünya göstermesi de sevindiriyor. Dış dünya olunca her türlü kendini okutuyor. Serinin canlı olduğunu hissediyorsun. Bizimkiler Lucci ile vs atacağına, robotla dövüşeceğine böyle bölümler okumayı tercih ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık