Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral hakisiyle Kid'den on numara Yonko olur biraz daha piştiğinde. Law'dan da iyi bir sağ kol olur. Support güçleri var zaten. Killer sol kol Bepo da yk3 olur tertemiz
Law'un güçleri teke tekte elverişli olmasının yanında support güçleri de var bu demek değil ki support olarak daha iyi iş yapar ya da support görevi görmeli zaten kid te support görevi görebilir hatta baya iyi yapar alan kontrolü basit bir şey mi Law kaptanı için yolu temizlediği rakibin dengesini kaybettirdiği bir senaryoyu düşünürken eridim o derece ha her şeyi geçtim sağ kol Bepo'dur kral hakiyle bayılan mı yoksa yonkouya racon kesen mi?
 
Bayağı pişmesi lazım. Kral haki öğrense Shanks'tan yarım değil de tek yer en fazla hasbhafn Gerçi Shanks normal bir yonko değil
Kendi ultisi elinde patladı ne yapsın adam :D
Law'un güçleri teke tekte elverişli olmasının yanında support güçleri de var bu demek değil ki support olarak daha iyi iş yapar ya da support görevi görmeli zaten kid te support görevi görebilir hatta baya iyi yapar alan kontrolü basit bir şey mi Law kaptanı için yolu temizlediği rakibin dengesini kaybettirdiği bir senaryoyu düşünürken eridim o derece ha her şeyi geçtim sağ kol Bepo'dur kral hakiyle bayılan mı yoksa yonkouya racon kesen mi?
okumadım ama haklısın :good:
 
Garp cidden hayvan. Hala daha en az yonkou gücünde ama bu bölümle yenileceği kesinleşti iyice. Yenilecek karakterler, OP'de hep büyük şovlar yaparlar öncesinde. Üstüne eski gücünde olmadığına, paslandığına dair atıfta da bulunuldu. Senaryonun gidişatı da onun için hiç iyi değil. Hep İm tarafından öleceğini düşünmüştüm ama BB'ye nasip olcak gibi.
 
Şu seride mantık aramayı bırakalı çok oldu ama Garp'ın nasıl bir motivasyon ile denizci olarak devam ettiğini istemsizce sorgulayıp anlamıyorum.
(Baş düşmanın kendin gibi bir D. soyu olduğu için poneglyphler hakkında az çok bilgin olmalı. Oğlun savunduğun düzenin tam karşısındaki en büyük suçlu. Torunum dediğin çocuklardan birini öldüren adam yeni filo amirali. Öz torunun yonkou olmuş. Eski favori öğrencin amirallikten ayrılmış korsan tayfasına katılmış. Üstüne üstlük torunun yerine koyup eğittiğin ve bir gelecek beklediğin yeni favori öğrencinin de en büyük idolü zaten yonkou olan kendi torunun.)

Böyle sabit fikirli ve inatçı bir yaşlı efsanenin de hayata veda etme vakti geldi. Sakazuki'den sonra BB tayfası da Luffy'in kara listesine tam olarak girer. Her ne kadar Teach'in harcanmasını istemesem de hükümet ile olan savaştan önce gidici gözüküyor.

Luffy'in Teach gibi bir tümen komutanı olmasını isterdim. Sinirlenip sinirlenip dalaşırlardı güzel paneller çıkardı.
 
Şuradan da gördüğümüz üzere h.haki element dönüşümünü engelliyor olabilir çok büyük ihtimal. Aramaki boş yere kas kastı kesilmemiş ya da acaba gura-gura dan dolayı mı diye düşündüğümüz yerde wb h.haki ile vurmuş akainu dönüşememiş. Marco+vista yı rahatça karşılayan adam fark ettiği halde wb den saldırı yemişti nedeni belli oldu gibi. Baya h.haki paralize ediyor kullanıcıyı. Burada da kuzanın dönüşüm yapması gerekirdi karnında bisento var iken
jozunun saldırıyı fark edip dönüşen ve sadece 1 damla kanla atlatan karakter burada gerçek bedeniyle gömülüyor dönüşemiyor. BB için geçerli olmaz belki de olursa ki fanlar için olacak gibi, akainu vs luffy ye hazırlık şu olay.


Bisento örneğinde Aokiji, gözlem hakisiyle nereye saldırı geleceğini gördüğü için o kısmı boşaltıyor. Burada full dönüşüm yapmasını gerektirecek bir durum yok. Dolayısıyla bu örnek yanlış olsa da genel olarak düşüncene katılıyorum. Kral haki meyve kullanımını sınırlandırıp yer yer engelleyebilir bence de.
Ben bu olayı çok tuhaf görüyorum. Bunu yorumlamayıda çok tuhaf buluyorum. Madem geleceği görüyorsalar direkt madde olsunlar ne bileyim tamamiyle bir lava dönüşsün,laf silahı olsun akainu,kuzan tamamen buz parçalarına dönsün,diğeri toza dönüşsün.
Süpürge ucuyla tozumu çekeceksin sanki.

Yani o bölge yerine vücudu tamamiyle boşaltsalar daha mantıklı değil mi?

100 milyon kilo lav sçan akainu lavdan silah yaratamıyor,cisimleştiremiyorlar mı bunları?

One piece çıkmazdaydı hep ve bu haki olayı çözüm olacağına bence daha da çıkmaza sokacak seriyi.

Şeytan meyveler aslında doğal değil,doğal olan doğanın gereksinimlerine uygun olan.
Şeytan meyvelerini kimin peydahladığı,nasıl oluştuğu tam olarak hala soru işareti.
 
Teach hiç son düşman havası vermiyor hala. Tam kendini zirvede zannederken Im tarafından teklenecek bir havası var.
 
Bence 2 ihtimal var.
Ya bu Coby'nin kaçırılma olayının tek nedeni seri bitiyor şu Garp'ı da bir göstereyim de millet arkamdan sövmesin. Ki bu ihtimalde savaş burada biter yada Garp 1-2 bölüm daha show yapar kimseye birşey olmaz herkes ayrılır yoluna gider.
Yada Garp ve diğerleri toptan esir düşer. Luffy onu kurtarmaya gider bir şekilde Kidd ve Law'ı da yanına alır. Karasakal- Luffy savaşı bu şekilde başlar. Ben Op'un Karasakal savaşı ile biteceğini düşünmüyorum. Sondan bir önceki savaş Karasakal-Luffy savaşı

Koskoca ada yok eden meyvesiz garpın da ayağına bir tane demir top bağlarlar cobyninki gibi, sözde o tutar garbı, bunu da yapar oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık