Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Vortexte dövüşün bittiğini sananlar bence yanılıyor. Ace dövüşüne baktım. Acete kanatmış fakat bir sonraki panelde Karasakalın yüzünde hiçbir şey yok.
 
Anlıyorum da kurban olayın Smoker, Lucci, Croco vs örneği verme bir daha Garp - Roger üzerinden dostum. Garp ve Wb dövüşlerinden sonra düşeceği hale düşmez Roger yonkolar karşısında. Bana göre böyle.
Smoker, Lucci örneklerini biraz abartı verdim zaten :D Yoksa öyle düşündüğümden değil. Bu arada diğer yonkoulara karşı Garp ve Wb ile savaşacağı gibi düşmez bence de, ama zorlanacağını düşünüyorum. Amirallere zorlanmaz mesela bence. Burada bir tek Kaidouyu gördükten sonra o klasmana girer mi diye düşünmüyor değilim. O kısmı da o yüzden yazdım.

Yonkou seviyesi dediğimde onun en üst zirvesinde görüyorum Roger ve Babalıkın hemen ensesinde.
Burada da Garp'ı kastettim. Genel bir cümle gibi olmuş düzelteyim.
 
''Kuzan: "Şimdiki çırağını kurtarmak için eski "bir numaralı çırağı"nı öldürebilecek misin?
Canın ne isterse onu yapman hep hoşuma gitmiştir... Şimdi de ben aynısını yapıyorum işte! Teach'i de bu yüzden takip ediyorum!!"
Mavi sülün bu lafları edecek birisi değil. Çeviri ve sayfalar net çıksın daha düzgün yorumlanır da, belki kızgınlık belki hayıflanma... Garp a karşı kızgınlığı var gibi de en olmadı devrimcilere katılması gereken kişi BB gibi yağmacıya boş yere katılmamıştır. Neyse bölüm çıksın anawlizler geldi aklıma net yazarız...
 
Adam yerinden kalkmadan yonko tayfası karşılıyor ve birkaç tanesinide bu sırada tekliyor. Seviye Wano'dan çıkmamızla beraber yemin ederim arşa çıktı.
Ben hala Kuzan'ın dayak yedikten sonra depresyona girip karasakal tarafına geçtiği hikayesine ikna olmadım.
 
Kedi köpek bile sulongla Jack, Perosu zor yeniyordu. Bepo hemen Killer üstü mü oldu şimdi :) Van Augur, Teach sapa sağlam arkasından sıkıyor adam..
Benim hatırladığım Jack'i anında silkeleyip atmışlardı. Çatıdan düştükten sonra tekrardan dövüşmüş olmaları lazım sen oraları diyorsun sanırım da Sulong formuyla elde edilen güç şaka değil. Killer gibi Bepo da sağ kol zaten. Üstelik birileri trollemiyorsa Oda en güçlü sulong formuna sahip karakterin Bepo olduğunu mu ne söylemiş bir sbsde. Sulong formunda üstünlük kurar drama ekmek banılmaz bu yüzden
 
Kuzanın bir haltlar karıştırdığı Punk Hazardda Smoker ile konuşmasından belli . Bu devrimci felan değil başka bir şey karıştırıyor .

Garp istese Kuzanı öldürür bu çok net ama onunda buna gönlü yok . Olayı Farklı bağlayacak .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık