Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach ardını kaldıramıyor. Karanlığı milleti çekmek için aramış işte onca zaman. Meyvesi olmayan adamı çekemiyo ama işte sıkıntı orada.
 
Law'ı gt zoruyla yenebilmek için 2 meyve yiyerek tarihte bir ilki gerçekleştiren adam. Vizyoner reis. Coby'nin buna yardım etmiş olduğuna gerçekten inandım şimdi Coby'nin yardımı bile bayağı işini görmüştür bunun
 
Spo dogru ise aokiji biraz zayif kaldi gibi duruyor. Gerçi böyle bitmeyebilir. Daha diger karakterler de duruyor. Her ne kadar garp ihtiyarlasada güçlü. Inecekse de kolay olmayacak. inmeme ihtimali var. O seneryoda ise BB. tarafinda bazi seyler olabilir. Her halukarda bunun sonunu getirecektir. Vegapunk arc bitmeden görme ihtimalimiz yüksek. Off panel de geçebilir veya araya serpebilir.

BB beklenildigi gibi bitmis ancak bepo'yu beklemedim sulong'a girmis. Ilaç denince zoro geliyor akla. Alttan tüten üstten esen tüm herseyi ultra iyilestiren ilaç. Onu o hale bir ilaç getirdiyse bu ilacin da sulong'a girmeyi saglamasi hiç garip gelmez :) En azindan law ölmedi. Hurdaci içinde sanki ölmedi gibi bir durum olabilir bir ihtimal. Biri kurtarabilir gibi geliyor. Ancak BB phoneleri almistir ve özünde ikisininde KK. hedefi kalmadi. Denklemden çiktilar.

Garp BB kaptanlarini indirirse bekletebilir lakin bir sekilde onlara garp'i indirirse shanks vs'si için ortada engel kalmiyor.

BB'nin dedigi seye dikkat edilirse 3. Meyveyi kullanabiliyor. 3 kurukafa amblemi bosuna degil demekki. Muhtemelen vücudunda 2 beden daha var veya ona benzer birsey. luffy vs'sinde hepsini görücez.

Garp olayini sonradan görüceksek veya araya serpecekse tayfa tarafina geçecek gibi. Artik orada da seraphimlere ayar vermeliler. Kizaru'nun gelmesi de çok sürmez. Tayfa adadan çikacak orasi malum. Belki bölümden net anlamayabiliriz aokiji tüm gücünü kullanmamis olmasi muhtemel hemen düsecegini sanmam o sebeple kizaru elinden geleni yapacaktir ne gücü varsa ve bir amiralin tüm gücünü görücez. Saturn bos degildir ancak nedense sadece ihtiyar çikma ihtimali yüksek geliyor. Seraphimlere ki ezilmezlerse tayfa tarafindan emir vermekten baska birsey yapamaz ise garip gelmez.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık