Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gura gura ıle ekmek kafalı samurayı ucuran wb, prime dönemınde garpa neler yapmza neler, oturdugu adayı, içinde olduğu evreni o meyvenın uyanısıyla içten patlatıp garpı uzaya bırakır :D
 
İki tür kairoseki döndürseler yeter. Kairoseki'nin kırıldığını görmedik herhalde bu zamana kadar.
BM'yi, meyvesi olmasına rağmen kairoseki'yle zilyon kere bağlamak zapt edememiş olacak ki, bayıltmak için iğne yaptılar hayvan gibi. Ama bu, Queen trol ve komik bir karakter olduğu için boş ve anlamsız bir sahne de olabilir.
Söylediğin doğru da olabilir, henüz görmediğimiz için aksi de çıkabilir. Yorum yapamadım.
 
Her iddiasına varim, kuzan asla ve asla tam gücünde dövüşmuyordur. Bu dovusun garp vs luffy savaşından farkı olmicak. Aokiji izin verecek ilerlemesine.
 
Ya garp dede sen nasıl bişeysin. Akainu'nun 1 hafta boyunca dövüşüp zar zor yendiği adamı ihtiyar halinle yeniyosun, cidden waoow. Bunun haricinde law tayfasının yenilmesi kötü olmuş, kidlere kıyasla daha çok sevdiğim bir tayfaydı yazık oldu.
 
Garp yenilecek olsa bile ona böyle son yazmazlar. Adan 40 yılın başı çıldırmış bi denizci efsanesi. Kalkıp da Kuzan ve Karasakal tayfası düşürmez.
Garp bir yerden sonra yorulacak ve güçsüz düşecek Karasakal tayfası bu fırsattan yararlanıp ona ağır darbeler indirecektir bence. Nasıl ölürse ölsün Koby'e iyi bi veda etmesi ölümünü gayet iyi yapar bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık