Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Monkey D. Garp (Zirve)

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    313
Law'ın adada hapiste olma ihtimali ney acaba garp sayesinde hapisten çıkıp garp,law,aokiji, moriah vs bb tayfası baya bir efsane kapışmalar ortaya çıkarabilir
 
Garp’ın attığı yumruğun verdiği hasarı Kaido Boro breathle çok rahat yapabiliyor ancak birisi şeytan meyvesi iken diğeri haki aracığıyla bu hasarı veriyor.Bu cümle bile kimin kazanan olacağını belli ediyor.
 
Nika'yı hesaba katıyor musun Reis :bilmem:
Luffy o seviyelerin adamı değil zaten mecbur Nikayi dahil ettik ama bu sefer Nika dayaktan tükenip Luffye dönünce Kaido oturup beni yenemezsin pes et demeyecek Kanaboyu yapistiracak Lutfunun beyincik soganina :)

Kaido bile öyle bir yumruğu sakinlikle karşılayamaz, ki o yumruk Garp için çok sıradan bir saldırı gibi gözüküyor, kim bilir daha ne numaraları vardır. Metrelerce yükseklikten zemine dokunmadan yıkım yaratan bir haki sahibine Kaido bile olsan bir yere kadar dayanabilirsin.
Garp Kaidoya doğru gemiden atlayıp vurana kadar Kaido bir boro breath atar Garp kendini yanarak uzay bosluguna firlatilmis bulur :) haki selaleli enmali Oden dikkatsiz hazırlıksız Kaidoya bir halt yapamadı, Garp uzaktan mi hasar bırakacak, fıkralarla Korsanfan :)
 
Luffy'i torunum olduğu için bıraktım diyince; Sengoku'dan azarı yemişti. Koby onlara saldırmayacaktık bu utanç verici diyordu sanki. :ehe: Yalandan 2 gülle fırlattı işte. Kıyamadı torununa.
Dengesiz işte. Bu olaydan birkaç hafta sonra da Ace'in idamında patlamış mısır arayışındaydı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık