Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın öbür gün Sengoku'ya bir sahne çizer diye patlamaya önceden zemin hazırlıyorsun şu an. Yapma olum gerek yok.
Sengoku fikir adamı çıkmaz tabii, orası işin mübalağası. Ama Oda'nın bile Sengoku'ya şunun gibi bir sahne çizmeyeceğinden eminim.
Sengokuda hem kral haki var hem mitolojik zoan var. WB ile niye rekabet edemesin?
Kral haki nerede var? Kaynak d*tabook mu?
 
Neredeyse korsan olan herkes Roger'ın
vizyonunu takip ediyor. Çağ başlatmış bir adam Kaido ile kıyaslanıyor ciddi ciddi.
 
Garp ile WB arasında bildiğimiz bir rekabet durumu yoktu Roger ile olan gibi. WB ile Sengoku daha çok uğraşmış olabilir.
Sengoku'nun muhteşem üçlüden geri kalır hali yok. Bizim tayfa bunun adını duyunca aşırı korkmuştu zaten. Adam WB ile net rakip. Garp'a Shiki benim diyor. Ayrıca Roger Sengoku ya da Garp'ı getirin diyor.

Yani Sengoku Shiki, WB ve Roger ile de savaşmış olabilir. Adamda çizik yok.
 
Roger'ın namı da evrene etkisi de hepsinden büyük. Adam tek bir alanı sahiplenip orada ömür geçirmemiş. Defalarca altını üstüne getirmiş NW'nin. Kaido gibi tüm kariyerini bir adaya çökmek üzerine kurgulasa ne olacak sanıyorsun
Halk arasında bir deyiş vardır diye başlayıp sayfalarca anlatılan tanıtımı var Kaido'nun, Tanrı Vadisi olayından 10 yıl sonra Yürüyen Vahşet olarak herkesin bahsettiği konuşuluyor :) Wano'dan çıkmadığını falan mı sanıyorsunuz :) Roger'ın tüm adalara ayak basma kompleksi varmış, gezip durmuş, fethetme zırvası da ordan kaynaklanıyor :) WG'nin veya bir amiralin Roger'dan tırstığı tek panel hatırlamıyorum. :)

Kaido Roger'dan sağlam ayar yediği için ya da kaptanı Xebec yediği için durumu gayet iyi biliyor. Aynı tanımı Chinjao da yapıyor. H.hakin herkesi aşması lazım. Roger bunu yapmış. Bu böyle. Zorlamayalım.
Bence sen zorluyorsun şu an. Kaido'nun geçmişini tekrar okuyun :)


Rocks olayı olduğunda BM ve Kaido olay yerinde bile değil, BM Kaido'ya sesleniyor durum ciddi hemen gel Tanrı vadisine gidiyoruz diyor. Olay olmuş, haber almışlar belki de vardıkların olay bitmişti, sonraki sayfada arıkovanındakiler Rocks korsanlarının takım oyuncusu olmadığını, kendi aralarında dövüşmüş olabileceklerini söylüyor, belki hiç adaya gitmediler, gittilerse hiç dövüşmediler ya da kendi aralarında dövüştüler, kesin olan tek şey Rocks öldüyse bile tayfasındaki kimsede çizik bile olmadığı :)
 
Ortada yavaş işlenmelik bir durum bulunmuyor. On Titan Kaptan'ın varlığı 704. bölümde açıklanıyordu sanırım, Kuzan'ın Karasakal Korsanları'yla bağlantılı olduğu bilgisi de 793. bölümde veriliyor. Sanki o tayfanın bir üyesi değil de, onların yanında takılıyormuş gibi bahsediliyor. Titan Kaptan olsa açıkça söyleneceği birçok panel mevcuttu.

Verdiğin örneklerin bu durumla alakası yok.
Nasıl alakası yok, Sabo'nun yaşadığı da açıkça gösterilebilirdi Dragon bunu kurtardığında. Sabo, Luffy ile bile görüştükten kaç bölüm sonra resmi olarak tanıtıldı.

9 Kişiyi zaten biliyorduk, 10 kaptan olduğu söylenince; Smoker'ın sözleri ve Burgess-Kara Sakal arasındaki muhabbetle belli oldu işte durum. Resmi olarak açıklamaya kaldı iş.

Kara Sakal Shiryu ile Aokiji'nin durumu aynı diyor, Burgess'ta ona güvenmiyorum diyor:
-Shiryu hükümetin veya denizcilerin adamıydı. Kaptanlardan biri.
-Aokiji denizciydi.

Eldeki veriler Aokiji'yi işaret ediyor, kim nasıl yorumlar bilmem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık