Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tayfa yokken, one piece bana çok daha güzel görünüyor. Tamam ciddileştiklerinde özellikle zoro ve luffy epey epik oluyorlar ama, iki bölümdür one pieceten zevk alıyorum ve bunu paylaşma ihtiyacı hissedip yorum atıyorum...

Şu güç gösterisi ve alan etkisine bakarsak garp ace ölmesin isteseymiş, wbyle denizcileri orda tarihten silerlermiş. Aynı rogerla rocksu sildikleri gibi. Ama işte oda beyefendi kurgusu. Teachin hayalinide küçümsemeyin, şimdi kral olcam diyor, herşeyi planladım demişti... muhtemel imin yerini hedefliyor.

Daha önce yazmıştım, teachin büyük büyük dedesi antik krallığa ihanet eden hırbodur işte, bizimkilerde joy boysa joy boy, kralsa onların soyundandır.

Neyse iyi bir denizci tanıtımı geldi, en son kizaru saboadyye geldiğinde böyle şekildiler.

Oda law olayını bağlayıp, dragonuda eklerse bizim tayfaya dönene kadar eğleniriz. Tayfaya geçince gereksiz uzattığı için sanırım sıkıntı veriyor. Zaten animedede en sevdiğim bölümler; herşey olup bittikten sonra, diğer korsanların, dünyanın ve alınan ödüle gösterilen tepkilerin olduğu bölümler... kalın sağlıcakla.
 
Benim dediğim bahsedilen bir şey ama senin dediğini ilk defa senden duyuyorum aynı seride mi oluyor bu olay shiryu'nun magellandan korktuğu dile bile getirilmemiş lütfen seriye kendimizden bir şeyler katmayalım.
Nerede bahsedildi bilmiyorum senin dedigin. Benim dediğimi ben hatırlıyorum az çok.
 
Luffy'nin bajrungu bu saldırıdan güçlüydü. Kaidoyu evrenin çekirdeğine nerdeyse yollayacaktı ama anketlerde garpa veriliyor vallahi dünyadaki op tayfası anketlerde objektif davranmıyor
 
Luffy'nin bajrungu bu saldırıdan güçlüydü. Kaidoyu evrenin çekirdeğine nerdeyse yollayacaktı ama anketlerde garpa veriliyor vallahi dünyadaki op tayfası anketlerde objektif davranmıyor
Daha güçlüdür. Hatta şu ana kadarki en güçlü saldırı olabilir. Ama Garp'ın sadece merhaba diyişi idi sanki bu. O yüzden Galaxy Impact'ten daha güçlü ataklar bekliyoruz.
 
Burgess'a yedirsek meyveyi zirve Roger ve Garp'a kafa tutabilir miydi? Beyazsakal işlendiğinde yaşlı ve hastaydı. Hakiyi de şimdi olduğu gibi gözümüze sokarak işlemiyordu seride mangaka. Akainu Beyazsakal dövüşünü şimdi çizse Beyazsakal'ın tek attığı sahneye 50 tane siyah şimşek koyardı banko.
Koymazdi. Adam H. Haki kullanamiyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık