Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp düşer düşmez ayrı konu da bari havadaki gemiyi parçalayın la. Hayvan gibi Wolf var, hayvan gibi büyüyebilecek Pizarro var vs.

Bu arada Pizarro'nun Teach'ten çekinmesi önemli detay. İki yıl önce "Ben kaptan olayım." diyordu. Teach gücünü kabul ettirip hizaya çekmiş bunları.
 
Yakın zamanda yüksek ihtimalle Garpın yumruklarıyla Gura Gura’nın kapışmasını göreceğiz ancak Gura Gura kazanacak gibi hissediyorum.
 
Beyazsakalın ölümünden sonra sakazukinin acımasızlığını gören denizciler birliği, filo amiralinin istifası üzerine eski filo amirali Sengoku tarafından kurulmuş bir düzen olabilir.
Hükümet köpeği Sengoku dan öyle bir hareket beklemiyorum açıkçası. Bana göre Akainu nun kurmuş olma olasılığı bile daha fazla.
 
Korsan avlayıp insanları korumak isteyen gider ödül avcısı olur. Herşeyin farkında olup hükümetin altında çalışmak köpekliktir artık. Bari fuji gibi bişeyler değiştirme amacı olsa neyse. Adama amirallik teklifi gelince reddediyor.

Hükümetten memnun olmadığı belli. Ama oğlu gibi harekete geçemiyor. Doğru veya yanlış olsun Ace’i kurtarmak istediği de belli. Ace öldükten sonra pişman oluyor. Bu mangada iradeli adam istediğini yapar. Garp tam iradesizlik örneği. Ama tabi mangaka öyle görmüyordur o belli. Baştan Roger’a rakip demiş bi kere.

Bu adam denizcilerden ayrılarak ya da ayrılmadan sadece ismi sayesinde çok şey değiştirebilirdi. Gitti ofiste kurabiye yedi.
Ace idamla yargılandığında kalkıp gıkını bile çıkarmadı. Oysaki Croco gibi bir terörist hapsianede keyif çatıyorken Ace in idam kararı alması en nihayetinde adil değildi. Garp da çıkıp "bu yaptığınız adaletsizliktir" diyemedi, kalkıp Saul gibi istifasını masaya vuramadı.
 
Acaba Sengoku da benzerini Law için yapar mı?
Niye yapsın ki?

Sengokunun bulaştığı işten hayır gelmez. Onu dışarıda tutalım.
Kınıyorum.

Muhalefet oğlu :)

Garp'ın bir çok şeyi değiştirecek gücü var ama gücü kullanacak iradesi yok. Püskevit yiyip oturuyor anca.
Garp'tan çıkacak adam da ancak bu kadar olur zaten. Martıya basmaya gidiyom

Tamam şundan verelim. Zoro başka tayfayla daha iyi gezerim diye Hasır Şapka tayfasını satıp gitse sonra başına bir iş gelse Luffy de diğer nakamalarını riske etmemek için gidip bir şey yapmasa. Bize Luffy'e tek laf ettirmezsin. Luffy haklı dersin. :)
Ekleme. "1 yıllığına" deyip selamı sabahı kesse de var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık