Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çokbilmiş Bölüm Yıldızları (1124)

Bölümün yıldızı kimdi?

  • Borsalino

    Kullanılan: 31 64.6%
  • Lilith

    Kullanılan: 4 8.3%
  • Morgans

    Kullanılan: 9 18.8%
  • Nefertari Vivi

    Kullanılan: 4 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    48
Shanks bölüm yıldızı, Kid bölüm kaybedeni hatta öyle bir kaybeden ki tamamen kaybettiler ama nasıl olmuşsa 10 kişi oy atmış. Değil 10 oy, 1 oy bile alacak biri değildi. Fanlığın da bir sınırı olması lazım.

Bölüm yıldızı Shanks'tır. Sonra Dorry ve Broggy'dir. Üçüncülüğü de York hak ediyor.
 
Sadece gücünden dolayı değil aynı zamanda zayıfı koruması ve son raddeye kadar rakibinin durumunu onemsemesi sebebiyle Şanks.

Ve tabi hayvanı gücüyle. Gel beni de kes.
 
Bölüm gerçekten çok iyiydi. Tamam sabody adasından beri bizim tayfanin altındalar. 2 si bir pasifista luffyler 1 pasifista yendi. O ana benzerlik olsun diye luffy kaidoyu 2 liye big mom u yendirdiler. Tamam tam olarak yenmisde degilde anca adadan dusurduler ama dünya sonuçta luffy kid ve lawin ortak çalışmasıyla 2 yonkoyu yendiklerini biliyor. Dünya kaidoyu kimin yendiğini bilmiyor. Büyük ihtimal shanks da bilmiyordur kaidoyu yemenin luffy olduğunu. Ama dünya hükümeti sonuçta bu adama 3 milyon ödül koymuş yıllardır bozulmayan dengeyi bozmuş adamalarda biri bu bu kadar kolay tek yememeliydi. Yanında killer var o da şuan 1 milyar ödülü vardır. Ona tek attır kidde biraz uğraşsın en azından. Sırf şov yaptıracak diye kurduğu evrendeki dengeyi yok saydı. Big mom la bu kadar güç farkı varsa nasıl uzun yıllar denk sayildilar. Big mom u yenen adama tek atıyorsa big Mom u da iki vurustami yener. O kadar kolay yenebiliyorsa niye big mom un istediği gibi at kosturmasini izledi gidip alaydi yazıtı. O kadar gucsuzse big mom kaido savaştı onunla o zaman kaidoda gucsuzdur demeye başlarsa sasirmam.
 
eğer shanks adamına güvenip siz halledin deseymiş yarısı gg olurmuş. yine de korkutması bile bişeydir :fool:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık