Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar izleyince fark ettim aslında topu öldürmüş. İkinci çalımda topa bassa belki şut imkanı olabilirmiş ya da boştaki adama pas atabilirmiş, böyle yaptı kaos çıkardı bir anda :D pozisyon tümüyle çok güzel gerçekten ama bence de net izleyince penaltı değil o pozisyon. Bizim aleyhimize verilse çok pis söverdim.
 
Bu konuda haklısın ama müdahale edebileceğine dair ki inancı o pozisyonda ayağını sokmasına neden oldu ki zaten hemen çekti.
Oyuncuların daha zeki olmasını bekliyorum sadece. Hele Umut Meler gibi beceriksiz bir isim atanmışken 2 kat dikkatli olmalılar.


Bu alma değil tektar diyorum. Topu ayağından açtı ve en son yere attı kendini. Sonrası malum, hadi hakem yanlış gördü, Var ne ayak. Eyyam.
Oyuncuya kızmamak için onu dedim ben. Eyyamdan da çok hakemlerin beceriksizliği. Bunu da Beşiktaş'lı biri olarak diyorum. Hakemler berbat, her takım çekiyor bunlardan.
 
sizi neden kandırmaya çalışayım abi :d gs derbisinde de yenildik o zaman ki yorumlarıma bak. ne kadar kötü oynadığımızı, hakemin gs lehine vermediği hatalı kararları da yazdım. sırf fenerliyim diye gördüğüm şeyi inkar etmem. sizi kandırsam ne elime geçecek üstelik?
Gs maçındaki mağlubiyetin nedeni direkt kötü oynama zaten buradaki haklılığınla oradaki haklılığın arasında psikolojik fark var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık