Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'da Luffy'e tek atti. Ne yapacağız.
Tek yediğin kisiyi birkac gun sonra da yenebilirsin diye düşünüyorum.
Oradaki ayrıntı kaciriyorsun luffy kaido dan tek yemeden once kaido deli gibi saldırdı yerden yere vurdu sonra kaido kalkti hayirdir aslan parçasi dedi çaktı teki. İste sizin anlamadiginiz bu shanks kim kid kim bi balonu şişiriyorsunuz surekli kendinizce
 
Yıllar sonra bana yorum yaptırdı shanks... Resmen çeyrek attı kidde, yonko gücünü belki linlinde, kaidouda hakediyor ama hakkını vermek bu olsa gerek.

Seneler önce şöyle demiştim, hatırlayan arkadaşlar çıkar belki, kidd shiki, law wb gibi luffyde Roger işte. aslında shanks roger gibi, luffy yardımcı tanrısıyla onu aşıcakta o uzun bir konu...

ama Kidd shikiden fazlası olmıcağını kanıtladı sanırım. Bakalım law ne yapıcak ve bepo reis; killer hariç , kiddin tüm tayfaya bedelmiş... Usopp bile tercih edilebilir oldu gözümde en azından 10 saniye falan.

Son olarak hep takip ettim ama seriden soğumuştum, gavur e.oda fena gazımızı aldı herkese sevgiler saygılar.
Sen nelere kadirsin Shanks, yüz yıldır kf'ye uğramayan adama mesaj attırmışsın.
 
Kaido'da Luffy'e tek atti. Ne yapacağız.
Tek yediğin kisiyi birkac gun sonra da yenebilirsin diye düşünüyorum.
Kaido'nun tekiyle Kidd sahnesinin alakası yok yahu. Luffy Kaido'yu hazırlıksız ve dikkati başka yerdeyken yakaladı, aynı Shanks'ın Kidd'i yakaladığı gibi. Sonra Luffy vurdu ha vurdu, toz duman geçince Kaido kalktı, karşısına baktı Luffy var, Luffy geleceği görmesine rağmen Kaido'dan tek yedi. Kaido karşısında kendine bakan hazır bir Luffy'e tek attı.

Shanks ise yukarda yazdığım gibi hazırlıksız ve dikkati filoda olan Kidd'e saldırıyor, üstüne Kidd, adeta BM misali bombayla iniyor. :) Shanks karşısındaki savaşa hazır Kidd'e tek atmıyor.

Shanks'a çok eksi yazdı bu bölüm. Daha Kidd'in gemisi gelirken devleri hazırlıyor, filoya çekilin diyor, Kidd filoya saldırmasa bile devler batıracaktı o gemiyi. BM tek başına atıyordu o saldırıyı, Shanks'ın böyle bir uzun menzilli büyük bir saldırısı var mı hiç sanmıyorum. :)
 
Kaidou'yu görse ruhunu teslim edecek olan CC birkaç hafta sonra Kaidou'yu yenecek olan adamı tekledi. Tek atmak marifet olsa CC atamazdı. Kid yarın mezardan çıkar, yeni çağa merhaba de kızıl saç diyerek ayarı verir. Goda bu, yapar.
 
Tamamen yok edildiler gibi bir şey yazmış E. Oda kutucuk içinde. Bu toptan öldüler demek ama OP serisinde mangakanin direkt ağzından çıkan kutucuk açıklamalarına bile guvenilmiyor, Kaido kazandı diyor, sonra güncelleme geldi Luffy kazandı diyor, Kaido şu kadar kez yenildi diyor sonra pardon aslında yenilmedi karnıni doyurmak için numara yaptı diyor. Yarın öbür gün Kıd korsanları geri donerlerse şaşırmayın :)
Geçen denildiği gibi... ölmediyse de... anca manga kapak hikayesinde gözükürler... daha ötesi yok artık onlar için.
Hito hito no mi model Meta geliyor. Metal tanrısı moduna girecek iki bölüme
Şöyle bir şey mi peki...
 
Oda'nın silüetleri genellikle fiyasko çıkıyor. Orochi, Kappa, Vegapunk, Kanjuro.. Loki de fiyasko çıkacak. Hatta burnunu silemeyen sünepe bile çıkabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık