Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyaz bıyıkdan daha iyi olduğunu görürüz umarım. Yıllar boyu konuşulacak şov yapması lazım.
MF'deki haliyle o Wb'den daha iyi olduğu kesindi de şu an ne halde bilemem güçten düştü ayağı çekebilir Oda. Normalde denk adamlar bunlar Oda serinin zirve üçlüsüne ayrı ayrı önem veriyor. Garp'ın hakkını vermeden bırakmaz, bırakırsa da japonya bileti hepimize helaldir.
 
O meyve hiç uymaz Teach’e, öyle bir şey olacağını düşünemiyorum
Şu an o ve elindekiler ile harika kombine saldırılar yapar düşünsene hasarı karanlık meyvesi ile emiyor saldırı gücünü deprem ile devam ettiriyor hız yerine ışınlanmak gibi bir gücü var daha ne olsun hakisi yok ama meyve kombinasyonu çok güçlü olur çarın. Teach için güzel meyve kaçmak olunca işi çok iyi tüyyer sksksksksk.
 
@ou z han garp sence sürpriz yapıp arikovani yerine teach'in şu an olduğu olan konumun koordinatlarinda belirir mi? Çünkü law vs teach oluyor şu an çokbilmis de ise kuzan ile shiryu varsa arikovaninda çer çöpe dalacak değil ya?
 
Çok ayrımcılık var burada x kişisi hakkında birşey densin sorgusuz sualsiz kabulleniliyor ama teach hakkında bir şey dendi mi ve de bunu karakter bizzat kendi ağzından dediği halde bir kulp aranıyor kimse kabullenemiyor.Tek temennim var umarım bu hayalleriniz bir gün patlarda teach konusun da ters köşe olursunuz.Objektifliğiniz söz konusu teach olunca rafa kalkıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık