Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazbıyıklı denilen ibiş'in Ace dışında kimse için kılını oynatmayacağını gördük. Ace için de oynatma nedeni Roger'e olan saplantısı. Bu şahsın Wano'yu kurtarması tuhaf olurdu.

Öte yandan Şanks ise insanların pozitif beklentiler ile sevdikleri bir karakter. Tiç sevenin beklentisi Tiç'in köy yağmalası olur ama Şanks sevenin beklentisi Şanks'ın köy kurtarmsıdır.

Şanks'ın sürekli bahsettiği dostlar kümesine Oden'in dahil olduğunu varsayıyorum. Nihayetinde bu kahramansı beklentiler ile Şanks'a Ace'yi neden kurtarmadın diymedik çünkü Beyazbıyıklı gitmiş zaten. Wano'yu neden kurtarmadın da diyemiyorduk çünkü Kaidou vardı. Ancak şimdi görüyoruz ki Şanks ekibini alıp Wano'ya gitse rahat kurtarırmış.

Sadece Nika için rahatını bozması ile Şanks karanlık tarafta olduğu izlenimini veriyor.
Shanks'ın Vano'yu kurtarması için bir sebep yok ki. Shanks'ın bu kadar güçlü olduğu dönemde Öden ve ailesinin hepsinin öldüğü düşünülüyor. Yani Vano sırf Oden'in memleketi diye adam gidip başka bir younkouya savaş mı açsın?
 
Topyekûn savaşa acaba kimler dahil olacak. Benim tahminim.
1-) Hasır Şapka filosu
2-) Karasakal korsanları
3-) Devrimciler
Ben Satürn'ün veya Kizaru'nun burada bir şekilde ölmesi gerektiğini düşünüyorum. Belki de ikisi birden ölür. Bizim tayfa adam öldüremediğine göre bunu ya Dragon yada Karasakal yapmalı. Ben Karasakal'ın "Onu denizcilere bırakmak istemiyorum" lafını Vegapunk için söylediğini düşünüyorum. Vegapunk Karasakal için bulunmaz nimet. Karasakal tayfasına yapacağı Seraphimler olsun yapay meyveler olsun diğer teknolojik hamleler olsun 2x yaptırabilecek potansiyeli var. Sırf Pone okuyor diye Puding için BM'nin adasına saldıran Karasakal'ın Vegapunk'u elde etme fırsatı varken bunun için çaba sarf etmesi oldukça makul bir senaryo olurdu.
Topyekûn savaş olur.
Hasirsapkalar, Devrimciler ve Filo vs Kizaru, Satürn, Seraphimler, Cp0 ve 100 gemilik filodaki güçlü denizciler
Bu savaş olurken tabi ki Bb'de fırsattan istifade Vegapunk'u kaçırır. Tam Bblik iş.
 
Oda, kide teki bile layık görmedi... kid ve killere 10 dourikilik denizci muamelsi yaptı. Kiddin, yk2-yk3 olduğunu biliyorduk ama tayfası ile teke gitmesi biraz ağır oldu sanki.
Aslında Kid güçsüz değil.Shanks in geleceği görüp son anda engellediği saldırısı Shanks in filosunu yok edecekti.Kid ve tayfası zayıf değil böyle bir anda yok edilmelerinin sebebi karşılarında bir şeytanin olması.Bu kadar hızlı bir yok edişi ne Kaido ne BM ne Teach ne de Luffy yapamazdı.
 
Genel tartışmayı bulamadığım için buraya yazıyorum.

@RedTeroR @Tommy Vercetti @Erwin Smith @Montana @II. Invictus

Şimdi Zoro 1077'de orjinal çeviri de ateşine dikkat edin. Ateşi varken neredeyse hasar almazdır diyor. Acaba Zoro h.hakiyi kullandığını bilmediği için h.hakiyle zarar verilebilir olduğunu bilmediği için mi sadece ateşe dikkat edin diyor?

Galiba haklı çıktık. Zoro farkında olmadan h.haki kullanmış. Enma başkan büyük iş yapmış.:D
King ateşini kapatarak yenilmiş, o yüzden muallak. Seraphim zekası > king zekası sadece, olay bundan ibaret.
 
atlasın bahsettiği mühürlü oda ile yorkun zarar görmesini istemediği oda aynı sanırım. atlas "vegapunkun asıl bedenine bir zarar gelirse ne olur?" sorusundan sonra mühürlü odayı söylüyor. ana beden stella ile alakalı bir durumu olabilir o odanın. yoksa neden mühürlü olsun ki.

karasakal, augur, burgess ve docq law ile savaşıyordu. geriye impel down tayfa kalıyor. bu kadar güzel suratların olduğu arca catherine devon yakışır gibi. onun güzel kızların kafalarından koleksiyon yapma fetişini klon punklarda görebiliriz belki ya da stusyde.

shanks karasakalı arıyora benzemiyor. arıyor olsa direk bölgesine gider. sanırım onu yapacağı hamleleri tahmin ederek kıstırmaya, iş üstünde beklemedik bir şekilde yakalamaya çalışıyor.
 
Zoro gerizekalı mı yoksa akıllı mı önce ona karar verelim, ondan sonra sözleri arasında çelişki mi var yoksa h.haki mi bilmiyor o tartışılır. Zoro mal olduğu için de sistemin işleyişini çözememiş olabilir.

Bu arada, farkında olmadan h.haki kullanması, bunun enmanın marifeti olmasını gerektirmiyor. Çoğu karakter ilk kullanımlarında farkında olmadan kullanıyor zaten h.hakiyi. Zoro'nun farkı, ileri seviye kullanması. Bu da, zaten Enma'nın dibine kadar haki kullanmaya zorlamasından kaynaklı. Bu tartışılacak bir şey değil. Senin dediğin başka ama. Sen, kral hakiyi enma özellikle çekip çıkartıyor diyorsun. Yalnız, enma silahlanma için zorladığı halde, Zoro farkında olmadan kral haki basmış da olabilir. Bu durumda, Enma'nın tabii ki payı oluyor her türlü ama hakiyi çeken Enma olmuyor. Düşündüğüm ayrımı anlatabilmişimdir umarım.

Bana niye uzun uzun Zoro analizi yaptırıyorsun ya... Sinirim bozuldu bak yine.
İcinde hala varmış beyim denedim seni.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık